Alles over daten.

Moet je al zoenen op de eerste date?

Een man versiert een mooie vrouw.Als je op eerste date gaat is dat natuurlijk altijd erg spannend. Je weet nog niet precies wat je nou eigenlijk kunt verwachten, en je weet ook nog niet of het eigenlijk wel klikt tussen jullie.

Ben je op date geweest en klikt het eigenlijk wel tussen jullie? Is het dan verstandig om te zoenen?

Natuurlijk is het wel lekker, maar of het ook verstandig is, is weer wat anders.

Continue reading Moet je al zoenen op de eerste date?

Video: ‘Barney Stinson’ versiert vrouwen (met succes!)

barney stinsonBarney Stinson is een populair personage uit de serie How I Met Your Mother. In die serie is Barney een echte vrouwen versierder, en haalt vaak de raarste en gekste trucks uit om vrouwen mee naar bed te krijgen.

In de onderstaande video zie je de jongens van Simple Pickup (Jesse, Kong en Jase) de mooiste vrouwen versieren aan de hand van versier trucks die Barney Stinson ook gebruikt.

De video is natuurlijk grappig bedoeld, maar laat toch goed zien hoe je nou eigenlijk vrouwen moet versieren.

Continue reading Video: ‘Barney Stinson’ versiert vrouwen (met succes!)

Ben je verliefd op een verlegen man? Handige tips!

Een man met twee knappe vrouwen.De ene vrouw valt op mannen die altijd hun mondje met zich hebben, en de andere vrouw valt juist op verlegen mannen.

Verlegen mannen zijn over het algemeen niet zo heel spraakzaam, en laten hun gevoelens niet zo gauw zien. Daardoor is het moeilijker om deze mannen te versieren, omdat je eigenlijk niet zo snel weet wat ze voelen.

Ook praten ze minder snel uit zichzelf en daardoor kan het lastig zijn om een verlegen man te versieren, of om hoogte te krijgen van deze man.

In dit artikel lees je een aantal handige tips die je wellicht kunt gebruiken.

Continue reading Ben je verliefd op een verlegen man? Handige tips!

Video: Beschamende openingszinnen die werken!

Een man met twee knappe vrouwen.Het klinkt misschien ene beetje gek, maar hoe gekker de openingszin is, hoe meer succes je zult hebben. Dit laat namelijk zien dat je veel durft en dat je niet bang bent om ‘af te gaan’.

In de onderstaande video laten de jongens van Simple Pickup zien dat je de mooiste vrouwen kunt versieren met de meest beschamende en rare openingszinnen.

En het gekke is; het werkt nog ook!

Bekijk de video hieronder.

Continue reading Video: Beschamende openingszinnen die werken!

Vallen jongens alleen op knappe meiden?

Een man versiert een mooie vrouw.Misschien dat je je als meisje zijnde wel eens afvraagt of jongens op alleen de super knappe meiden vallen. Je kent ze wel, meisjes die er erg aantrekkelijk en sexy uit zien, en eigenlijk veel flirten met jongens. Deze meisjes weten precies hoe ze jongens moeten aanpakken.

Dit kan soms wel eens moeilijk zijn voor meisjes die er niet zo ‘knap’ uit zien, en minder ervaring met jongens hebben.

Vallen jongens dan toch echt alleen op de super knappe meiden?

Continue reading Vallen jongens alleen op knappe meiden?

Video: Leer snel om meer zelfvertrouwen te krijgen

2 vrouwen en 1 man - trioZelfvertrouwen is een belangrijk iets in het leven. Mensen met meer zelfvertrouwen krijgen vaak meer voor elkaar dan mensen met weinig zelfvertrouwen. Ook hebben mensen die zeker over zichzelf zijn ook vaak meer seks en meer (seksuele) partners.

En alhoewel de ene persoon van nature meer zeker over zichzelf is, zo kun je het wel leren om zelf ook zekerder over jezelf te worden. In de onderstaande video legt Kong van Simple Pickup uit hoe je snel meer zelfvertrouwen kunt krijgen, en meer uit het leven kunt halen.

Continue reading Video: Leer snel om meer zelfvertrouwen te krijgen

Help! Ik ben nog niet klaar voor seks, maar mijn partner wel

Een man en een vrouw zoenen.Ben jij zelf nog niet klaar voor seks, maar wil je partner al wel? Wat moet je nu doen?

Het komt maar al te vaak voor dat de er één iemand uit het stel nog niet klaar is voor seks (meestal de vrouw), en dat de andere al wel graag seks wilt (meestal de man).

Wat kun je doen als jij nog niet klaar bent voor de seks, maar je partner al wel heel graag wilt.

Continue reading Help! Ik ben nog niet klaar voor seks, maar mijn partner wel

Tip: Romantische films om samen te kijken

Stel wat samen naar de TV kijkt

Ben je in een romantische bui en ben je op zoek naar romantische films om samen te kijken? Hieronder vind je een aantal films die je echt gezien moet hebben.

Deze films zijn echt goed geschikt om samen lekker op de bank te zitten (of in bed), de DVD er in te doen en samen de film te kijken.

Naast dat de films romantisch zijn, zijn ze ook nog eens erg goed.

Continue reading Tip: Romantische films om samen te kijken

Vrouwen versieren, hoe het absoluut niet moet!

Een man en vrouw flirten met elkaar.Vrouwen versieren kan voor veel mannen als enorm moeilijk ervaren worden. De ene man heeft er bijna geen moeite mee, terwijl de andere man er juist heel veel moeite mee heeft.

Het is dan handig dat je een aantal tips en trucks kunt lezen, zodat je kunt leren hoe je vrouwen moet versieren. Er zijn ook tal van voorbeelden hoe je absoluut niet vrouwen moet versieren.

In dit artikel zul je een aantal voorbeelden kunnen lezen van hoe het absoluut niet moet.

Continue reading Vrouwen versieren, hoe het absoluut niet moet!

Ben Je Afgewezen? Geen Zorgen!

Een man versiert een mooie vrouw.Afgewezen worden is natuurlijk nooit leuk, maar het kan wel eens voorkomen. Je wilt dan een jongen of een meisje versieren, maar hij of zij is niet in jou geïnteresseerd.

Misschien vond je die jongen of dat meisje wel heel leuk, en vind je het heel jammer dat je bent afgewezen. Natuurlijk, het is niet leuk, maar toch moet je door.

Maar hoe ga je nou met afwijzing om? Wat moet je doen als je bent afgewezen?

Continue reading Ben Je Afgewezen? Geen Zorgen!