Ben Je Afgewezen? Geen Zorgen!

Een man versiert een mooie vrouw.Afgewezen worden is natuurlijk nooit leuk, maar het kan wel eens voorkomen. Je wilt dan een jongen of een meisje versieren, maar hij of zij is niet in jou geïnteresseerd.

Misschien vond je die jongen of dat meisje wel heel leuk, en vind je het heel jammer dat je bent afgewezen. Natuurlijk, het is niet leuk, maar toch moet je door.

Maar hoe ga je nou met afwijzing om? Wat moet je doen als je bent afgewezen?

Er Zijn Genoeg Andere Leuke Jongens/Meiden

Allereerst moet je onthouden dat er genoeg andere jongens en meiden zijn die ook leuk zijn. Die jongen of dat meisje was heus niet je enigste kans op een relatie; er zijn nog genoeg andere leuke mensen!

Ontmoet dus andere mensen, en vestig niet je hoop op één en dezelfde persoon. Ben je tijdens het uitgaansleven afgewezen? Ga dan meteen op zoek naar een ander leuk jongen/meisje, en spreek die aan.

Dat één iemand je heeft afgewezen, betekent niet dat iedereen dat doet ;)!

Wanneer je op een avond bijvoorbeeld 20 mensen aanspreekt, is er altijd wel één persoon bij waarmee het klikt. Maak de kans dat je slaagt dus groter, door je kansen te ‘verspreiden’.

Ben je afgewezen door iemand die je echt heel leuk vond, en ken je die persoon al een tijdje? Blijf er dan alsnog aardig tegen doen, maar besef dat die persoon je niet leuk genoeg vind om een relatie mee te beginnen. Dat kan. Soms passen mensen gewoon niet bij elkaar.

Probeer er dan niet teveel aan te denken, en probeer hem/haar te vergeten en denk er niet te vaak om samen met die persoon te zijn. Het is alleen maar vervelend om zo te denken.

Probeer je aandacht te vestigen op een andere jongen, of een ander meisje.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *