Hoe Kun Je Je Ex Vergeten?

Man onder de dekens.Het is altijd lastig wanneer de relatie tussen jou en je (ex) partner over is. Je partner is nu je ex, en je denkt nog steeds veel aan die persoon. Misschien is de relatie wel stuk gegaan en wilde jij dat helemaal niet.

Dan is het helemaal lastig om je ex te vergeten. Op veel momenten denk je nog veel aan hem/haar, en je zult je ex waarschijnlijk nog wel eens tegenkomen.

Maar hoe kun je nou je ex vergeten?

Allereerst is het belangrijk dat je alle contact informatie van je ex wist. Wis hem/haar uit je telefoonboek, Facebook, Twitter en alle andere sociale netwerken. Wanneer je telkens de naam van je ex voorbij ziet komen, is dat natuurlijk niet leuk, en het helpt al helemaal niet om je ex te kunnen vergeten.

Wis daarom alle informatie van je ex. Zo zul je minder aan hem/haar denken, en dat is alleen maar goed voor je.

Een andere tip om je ex te vergeten is om andere leuke dingen te gaan doen. Ga er bijvoorbeeld eens met je vrienden op uit, bijvoorbeeld eens een middagje de stad in, of naar een pretpark. Zo zie je dat je toch nog genoeg andere leuke dingen kunt gaan doen ;)!

Ook is het belangrijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ga op de zaterdagavond eens op stap, je zult merken dat je gauw genoeg nieuwe mensen zult ontmoeten… misschien nog wel leukere mensen dan je ex! Door nieuwe mensen te leren kennen ga je steeds minder aan je ex denken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *