Vallen jongens alleen op knappe meiden?

Een man versiert een mooie vrouw.Misschien dat je je als meisje zijnde wel eens afvraagt of jongens op alleen de super knappe meiden vallen. Je kent ze wel, meisjes die er erg aantrekkelijk en sexy uit zien, en eigenlijk veel flirten met jongens. Deze meisjes weten precies hoe ze jongens moeten aanpakken.

Dit kan soms wel eens moeilijk zijn voor meisjes die er niet zo ‘knap’ uit zien, en minder ervaring met jongens hebben.

Vallen jongens dan toch echt alleen op de super knappe meiden?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, jongens vallen niet alleen op de super knappe meiden. Het is wel zo dat deze meiden de meeste aandacht van jongens krijgen, omdat deze meiden een zekere presentatie hebben; korte rokjes, een goede decollate en daardoor een sexy uitstraling.

Een jongen die meiden valt, kijkt hier natuurlijk graag naar. Maar dat hoeft niet meteen te betekenen dat jongens alleen maar verliefd zijn naar meisjes die super knap zijn.

Iedere jongen heeft weer een andere smaak. De ene jongen valt op meisjes met blond haar, de andere jongen valt op meisjes met donker haar.

Het kan dus best dat die ene jongen die jij leuk vind, jou ook leuk vind.

En tenslotte draait het natuurlijk niet alleen om het uiterlijk. Iemand kan wel super knap zijn, maar als die persoon voor de rest helemaal niet leuk is, zal een jongen daar waarschijnlijk niet zo snel verliefd op worden.

Jongens vallen dus echt alleen niet op het uiterlijk.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *