Ben je verliefd op een verlegen man? Handige tips!

Een man met twee knappe vrouwen.De ene vrouw valt op mannen die altijd hun mondje met zich hebben, en de andere vrouw valt juist op verlegen mannen.

Verlegen mannen zijn over het algemeen niet zo heel spraakzaam, en laten hun gevoelens niet zo gauw zien. Daardoor is het moeilijker om deze mannen te versieren, omdat je eigenlijk niet zo snel weet wat ze voelen.

Ook praten ze minder snel uit zichzelf en daardoor kan het lastig zijn om een verlegen man te versieren, of om hoogte te krijgen van deze man.

In dit artikel lees je een aantal handige tips die je wellicht kunt gebruiken.

Stel de man op zijn gemak

De meest belangrijke tip is om de verlegen man het naar zijn zin te maken en op zijn gemak te stellen. De man moet het gevoel hebben dat hij alles tegen je kan zeggen, en dat hij gewoon zichzelf kan zijn.

Wanneer een verlegen man zich op zijn gemak voelt, zul je zien dat hij veel sneller uit zichzelf zal praten, en ook veel handiger met situaties om kan gaan.

Ook zal hij waarschijnlijk meer tegen jou zeggen, en ook meer over zichzelf en zijn gevoelens praten, zonder dat jij er om hoeft te vragen.

Om een verlegen man op zijn gemak te stellen kun je het beste in het begin zelf veel te praten (maar ook weer niet te veel) en interesse in hem tonen. Zo voelt de verlegen man ook aan dat je hem wellicht leuk vind.

Wel is het belangrijk om er geen ‘big deal’ van te maken. Hou het sociaal, leuk en gewoon lekker laagdrempelig.

Wanneer de man zich op zijn gemak voelt, zul je zien dat alles een stuk makkelijker gaat en dat je hem makkelijker kunt versieren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *