Vrouwen versieren, hoe het absoluut niet moet!

Een man en vrouw flirten met elkaar.Vrouwen versieren kan voor veel mannen als enorm moeilijk ervaren worden. De ene man heeft er bijna geen moeite mee, terwijl de andere man er juist heel veel moeite mee heeft.

Het is dan handig dat je een aantal tips en trucks kunt lezen, zodat je kunt leren hoe je vrouwen moet versieren. Er zijn ook tal van voorbeelden hoe je absoluut niet vrouwen moet versieren.

In dit artikel zul je een aantal voorbeelden kunnen lezen van hoe het absoluut niet moet.

Wees niet wanhopig

De fout die veel mannen maken, is dat ze enorm wanhopig overkomen. Ze betalen allerlei drankjes, zijn super aardig tegen de vrouwen, en praten met alles mee. Dat is niet hoe het moet.

Vrouwen houden niet van slijmballen die er alles aan doen om aardig gevonden te worden.

Een vrouw houdt er juist van dat je als man een eigen mening hebt.

Ook straalt een wanhopige houding uit, dat je heel slecht bent met vrouwen. Je doet er alles aan om die ene vrouw te kunnen versieren… wat zegt dat over jouw ervaring met andere vrouwen?

Raak haar af en toe aan

Een ander probleem waar mannen vaak mee te kampen is het aanraken van vrouwen. Ze zijn bang dat als ze een vrouw aanraken, dat de vrouw dan meteen kwaad is.

Door een vrouw af en toe voorzichtig aan te raken, kweek je een relatie met een vrouw. Lichaamscontact zorgt er voor dat je ‘verbonden’ raakt, en dat je gewend word aan elkaars aanraking.

Raak de vrouw dus af en toe eens aan; bijvoorbeeld aan haar schouder.

Wees niet bang

Dit straalt zelfverzekerdheid uit, waar we meteen aankomen op een ander belangrijk punt. Veel mannen zijn niet zeker over zichzelf. Wordt juist wel zeker over jezelf.

Vrouwen vinden het erg onaantrekkelijk wanneer een man geen zelfvertrouwen hebt. Als je dus met een vrouw staat te praten, kijk haar recht in de ogen, en niet naar het plafond of de grond.

Zeg je eigen mening. Raak haar aan. Wees eerlijk.

Dit zijn zomaar een aantal tips, maar ze zijn wel belangrijk als je vrouwen wilt gaan versieren. Denk hier dus goed aan, en maak er gebruik van.

Succes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *