Wat Maakt Een Succesvolle Flirt?

Een man en vrouw flirten met elkaar.Het versieren van een man of vrouw blijft toch altijd moeilijk. Het is altijd afwachten of de andere persoon jou ook ziet zitten.

Soms denk je wel eens dat flirten niet voor jou is weggelegd. Dat je het niet kan, en dat het misschien alleen maar voor hele knappe mensen is.

Dat is helemaal niet zo. Gelukkig kan iedereen flirten. Je moet alleen net even weten hoe je dat moet doen! In dit artikel geef ik een aantal tips die zorgen voor een succesvolle flirt.

Het is heel belangrijk om zelfverzekerd te zijn. Onzeker is niet waar andere mensen op vallen. Als je zelfverzekerd bent en dit ook uitstraalt zul je zien dat het versieren een stuk makkelijker zal gaan.

Sterke Lichaamstaal Is Erg Belangrijk

Oogcontact houden is ook erg belangrijk. Dit straalt zelfverzekerdheid uit. Ook laat je zien dat je niet snel bang bent, en dat je niet bang bent om hem/haar recht in de ogen te kijken.

Vrolijk zijn/lachen is ook belangrijk. Andere mensen houden er niet van om altijd maar tegen een sacherijnig gezicht te kijken, of telkens met iemand te praten die niet kan lachen. Praat daarom af en toe met een grote glimlach, en maak af en toe grapjes.

Een complimentje geven kan af en toe ook wel. Doe dit alleen niet te vaak, want dan kom je over als een slijmbal ;).

Ook is het belangrijk om af en toe initiatief te tonen. Afwachten zijn is niet aantrekkelijk. Durf daarom keuzes te maken, en toon ook dat je een eigen mening hebt. Knik niet altijd ja en nee.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *