Wat Te Doen Op Je Eerste Date?

Een date in de bioscoop, goed of niet goed?Eigenlijk hoort dit artikel niet echt op SeksUniversiteit.nl te staan, want het heeft niet 1, 2, 3 met seks te maken. Maar toch is daten een belangrijke ‘voorbode’ van een relatie, en dus ook seks.

Veel mensen zitten met het probleem dat ze niet goed weten wat ze nou eigenlijk op een eerste date moeten doen, terwijl de antwoorden heel erg makkelijk zijn.

Je kunt genoeg leuke dingen doen op een eerste date! Je moet het alleen maar net weten…

Op Date Naar De Kinderboerderij!

Allereerst is het belangrijk om je eerst date niet als een echte date te zien. Wanneer je er echt aan gaat denken dat dit een ‘serieuze date’ is, gaat het zeer waarschijnlijk al mis.

Je moet er juist lol in krijgen!

Je moet het samen leuk maken!

En dat doe je niet door samen naar de bioscoop te gaan en de hele date niks tegen elkaar te zeggen.

Elkaar Goed Leren Kennen

Je moet juist met elkaar praten en leuke dingen met elkaar doen, anders kom je er nooit achter of deze persoon jou wel leuk vind, en – nog belangrijker – of jij die persoon wel leuk vind!

Ga dus dingen doen waar je allebei actief mee moet zijn.

Een persoonlijke favoriet van mij is om samen naar de kinderboerderij te gaan. Het klinkt misschien heel erg gek, maar het is echt heel erg leuk!

Je bent samen op de kinderboerderij en de druk is dus niet zo hoog. Het is leuk om er te lopen, en er lopen allerlei dieren en kinderen die er indirect voor zorgen dat de spanning niet hoog is. Het is een luchtige ‘date’.

Zit Er Een Volgende Date In?

Ook leer je elkaar goed kennen doordat je eigenlijk actief dingen doet. Ga eens vingerverven, of samen in het klimrek. Nogmaals: ik weet dat het gek klinkt, maar geloof mij, het is echt heel leuk!

Een ander iets wat je kunt gaan doen op de eerste date is om te gaan picknicken. Het moet dan natuurlijk wel leuk weer zijn, maar als het mooi weer is, is dit zeker erg leuk.

Ook tijdens het picknicken leer je elkaar goed kennen. Je praat veel met elkaar en je kunt het dus over veel dingen hebben die jullie allebei interesseren.

Kortom: het gaat er om dat je dingen doet die actief zijn, waar je elkaar echt leert kennen. Want dat is het belangrijkste van allemaal: dat je elkaar leert kennen en of je weet of je verder wilt gaan met die persoon.