Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk Aan Een Man?

Een man en vrouw staan er aantrekkelijk bij.Het is en blijft vaak een raadsel voor mannen: wat vinden vrouwen nou eigenlijk aantrekkelijk aan een man?

Sommige mannen denken dat vrouwen alleen maar aan het uiterlijk denken, maar is dat ook wel echt zo?

In dit artikel lees je waar vrouwen nou eigenlijk precies op vallen bij een man. En hoe je er dus voor kunt zorgen dat vrouwen je aantrekkelijker vinden. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Moet Je Aantrekkelijk Zijn?

Zoals ik in de inleiding al heb gezegd denken veel mannen dat het eigenlijk alleen maar om het uiterlijk draait, maar dit is helemaal niet zo is.

Je hoeft niet super knap te zijn; het gaat er juist om dat je er verzorgd uit ziet. Voordat je dus op stap gaat, of de deur uitgaat, douche dan even. Zorg er voor dat je haar goed zit, dat je niet stinkt en dat je de juiste kleren aan hebt.

Kortom: zorg er voor dat je er verzorgd uit ziet.

Vrouwen vinden het erg belangrijk dat de man verzorgd is. Jij – als man – zou het toch ook belangrijk vinden dat de vrouw er schoon, netjes en verzorgd uit ziet?

Een Zelfverzekerde Man

Een ander iets wat vrouwen aantrekkelijk aan een man vinden is dat de man zelfverzekerd is, en voor de vrouw kan zorgen.

Als de man zelfverzekerd is zal de vrouw dit meteen opvallen. Durf je nooit beslissingen te nemen of het voortouw te nemen? Doe dat dan eens. Vrouwen vinden een zelfverzekerde eigenschap een aantrekkelijke eigenschap.

Indirect is het dan ook belangrijk dat een man voor de vrouw kan zorgen. Dit is eigenlijk een eigenschap van van de oertijd. Vrouwen gingen altijd voor de sterkste man, de man die voor de vrouw kan zorgen.

Het is dan ook niet verkeerd om eens te overwegen om naar de sportschool te gaan en te gaan sporten. Je hoeft niet super gespierd te worden, maar het helpt wel om een mooi figuur te krijgen.

Het Belang Van Humor

Iedereen heeft humor. De één andere humor dan de andere, en de andere heeft wat meer humor dan de andere, maar iedereen heeft het. Gebruik het dan ook.

Als er iets is wat vrouwen aantrekkelijk vinden is het dat mannen de vrouw aan het lachen kan maken. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Wanneer je een vrouw aan het lachen kan maken heb je al meteen pluspunten gescoord. Zorg er wel voor dat je niet een soort ‘clown’ wordt, want alleen maar grappen maken is ook niet goed.

Het draait bij vrouwen dus echt niet om het uiterlijk. Nogmaals: vrouwen vinden een verzorgde man wel aantrekkelijk, maar super knap hoef je niet te zijn. Tel daarbij op dat je zelfverzekerd bent, voor haar kan zorgen en een goed gevoel voor humor hebt – en dit ook kan tonen – dan wordt je door veel vrouwen als een aantrekkelijke man gezien.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *