Alles over de eerste keer seks hebben.

Video: Vrouwen Over Hun Eerste Keer Seks

Een jongen en meisje in bedOoit is iedereen een maagd geweest en dus nog nooit seks gehad. Je moet dus een keer ontmaagd worden. Maar hoe gaat dat? Wat zijn de ervaringen en waar moet je allemaal op letten?

In de onderstaande video vertellen (dronken) vrouwen over hun eerste keer seks.

Let wel op: deze video is humoristisch bedoeld, en moet genomen worden met een grote korrel zout, alhoewel er wel een kern van waarheid in zit.

Continue reading Video: Vrouwen Over Hun Eerste Keer Seks

Is Het Normaal Dat Je Bloed Tijdens De Eerste Keer Seks?

Een man en een vrouw zoenen verliefd.Is het normaal dat je bloed bij de eerste keer dat je seks hebt? Sommige meisjes bloeden, maar sommige ook niet.

In sommige culturen is het zelfs ‘verplicht’ dat een meisje bloedt bij de eerste keer dat ze seks heeft, anders is ze – volgens de cultuur – geen maagd meer.

Maar wat nou als je niet bloed… is dat wel normaal? En hoeveel bloed komt er uit de vagina? Hoe komt dat?

Continue reading Is Het Normaal Dat Je Bloed Tijdens De Eerste Keer Seks?

Wat Is De Gemiddelde Leeftijd Om Seks Te Hebben?

De gemiddelde leeftijd om seks te hebben.De ene persoon is vroeger seksueel actief dan de andere persoon. Het scheelt enorm wanneer iemand klaar is voor seks, en echt seks wilt hebben.

Maar wat is nou eigenlijk de gemiddelde leeftijd om seks te hebben? En wat is de wettelijke leeftijd dat je seks mag hebben?

Op het moment van schrijven is de wettelijke minimale leeftijd om seks te hebben 16 jaar. De regering heeft dus echt regels gesteld over het hebben van seks. Lees hieronder meer over de leeftijd om (wettelijk) seks te hebben.

Continue reading Wat Is De Gemiddelde Leeftijd Om Seks Te Hebben?

De Eerste Keer Seks

Alle informatie die je moet weten voor de eerste keer seks.

Alles over de eerste keer seks hebben.

Het is heel spannend om voor de eerste keer seks te hebben. Maar ben je al wel klaar voor? En waar moet je allemaal op letten?

In dit artikel kun je precies lezen waar je op moet letten, wat belangrijke punten zijn, hoe je seks moet hebben en nog veel meer.

Informatie voor zowel vrouwen als mannen.

Continue reading De Eerste Keer Seks