Alles over het menselijke lichaam.

Wat kun je er aan doen als je penis stinkt?

een jongen grijpt naar zijn penisHet is een ‘klacht’ van veel mannen (of vrouwen die het hebben over de penis van hun vriend); een stinkende penis. Dat is vervelend voor allebei de personen.

Ten eerste natuurlijk voor de man, want die heeft tenslotte de penis die stinkt. Maar het is ook vervelend voor de vrouw, want die ruikt de penis natuurlijk ook.

Maar wat kun je er nu aan doen als je een stinkende penis hebt?

Continue reading Wat kun je er aan doen als je penis stinkt?

Hoe moet je schaamhaar scheren?

een vrouw met haar handen voor haar schaamstreekWil je graag je schaamhaar scheren en weet je niet precies hoe je dit moet doen? In dit artikel zal ik stap voor stap uitleggen hoe je dat moet doen, en waar je rekening mee moet houden.

Voordat je begint met het scheren van je schaamhaar is het aan te raden om je schaamhaar alvast een beetje bij te knippen, zodat je niet van die hele lange haren hebt (als je nog nooit gescheerd hebt).

Continue reading Hoe moet je schaamhaar scheren?

Moet je het schaamhaar laten staan, of scheren?

een vrouw met haar handen voor haar schaamstreekHet is een vraag waar veel jongen mensen mee worstelen: moet je het schaamhaar laten staan, of kun je dit beter scheren?

Natuurlijk is er niet één universele regel, en moet je het helemaal zelf weten wat je doet, maar er zijn natuurlijk wel een aantal voor- en nadelen waar je rekening mee moet houden.

Zo is het scheren van het schaamhaar wel een stuk hygienischer en vinden veel mensen dit ook mooier. Schaamhaar vinden veel mensen niet zo fris om te zien.

Continue reading Moet je het schaamhaar laten staan, of scheren?

Tips: Onzeker op het naaktstrand

een topless vrouw met bikinibroekje aanDe zomer breekt weer aan, en dat betekent dat het weer strand weer word! In Nederland heb je ook de welbekende naaktstranden, en natuurlijk ook in het buitenland.

Wil je hier graag naar toe, maar durf je eigenlijk niet zo? Of ben je erg onzeker als je over het naaktstrand loopt? Dat is nergens voor nodig.

In dit artikel lees je een aantal handige tips om je onzekerheid tegen te gaan.

Continue reading Tips: Onzeker op het naaktstrand

Kun je seks hebben als je griep hebt?

Een vrouw pakt naar haar hoofd van de hoofdpijn.Heb je griep, maar wil je ook graag seks hebben? Is dat wel verstandig? Het ligt natuurlijk helemaal aan jezelf of je seks kunt hebben als je de griep hebt. De ene griep is erger dan de andere.

Vaak voel je zelf wel of je er puf voor hebt als de griep hebt.

Als je een goede griep te pakken hebt, en je er veel last van hebt, zul je al gauw merken dat je niet veel (tot geen) zin in seks hebt, en dat je er dan ook helemaal geen interesse in hebt.

Continue reading Kun je seks hebben als je griep hebt?

Kun je seks hebben als je een schimmelinfectie hebt?

Vrouw slaapt en man is wakker - ongelukkig.Heb je een schimmelinfectie bij je schaamstreek, en vraag je je af of het dan wel verstandig is om seks te hebben? Als je een schimmelinfectie hebt, en je wilt seks met je partner, dan wordt dat afgeraden.

Heb je seks terwijl je een schimmelinfectie hebt, dan is de kans namelijk groot dat deze wordt overgedragen naar je partner. Zodoende krijgt je partner een schimmelinfectie, en blijft het dus tussen jullie in gaan.

Continue reading Kun je seks hebben als je een schimmelinfectie hebt?

Hoe voelt klaarkomen nou eigenlijk?

Vrouw komt schreeuwend klaarHeb je nog nooit een orgasme gehad, of denk je dat je een keer bent klaargekomen, maar weet je het niet zeker omdat je niet weet hoe het voelt?

Want, hoe voelt het nou eigenlijk om klaar te komen? Is dat écht zo’n lekker gevoel als dat iedereen zegt, of valt dat eigenlijk wel mee?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het gevoel van een orgasme is niet uit te leggen.

Continue reading Hoe voelt klaarkomen nou eigenlijk?

Wat is plasangst? En wat kun je er aan doen?

een toilet in het donkerHet kan voorkomen dat je problemen hebt om in openbare plaatsen te plassen. Dus bijvoorbeeld in het toilet van een restaurant. Vooral als er dan nog andere mensen zijn, lukt het je niet om te plassen.

Dit heet plasangst.

Helaas hebben veel mannen – en ook vrouwen – last van dit probleem.

Je moet dan wel nodig plassen, maar het komt ‘er niet uit’. Je blaas lijkt een soort van te blokkeren, waardoor je niet kunt plassen.

Continue reading Wat is plasangst? En wat kun je er aan doen?

Krijg je puistjes van seks?

Man onder de dekens.Veel mensen denken dat je van seks puistjes krijgt. Toch is dat niet zo, althans, niet voor zover nu bekend is. Uit onderzoek is gebleken dat er geen enkel verband is tussen acne en seks.

Ook is dit weer voor ieder lichaam anders, en zal ieder lichaam weer anders reageren op seks.

Misschien is het wel heel toevallig zo is dat als je net seks gehad hebt, dat je dan last van een puistje krijgt.

Continue reading Krijg je puistjes van seks?