Hoe Voelt Seks Eigenlijk?

Een jongen en meisje in bedIk kan me voorstellen dat je – als je nog nooit seks hebt gehad – je graag wilt weten hoe dat nou eigenlijk voelt. Het gevoel van seks is eigenlijk moeilijk te beschrijven, eigenlijk bijna onmogelijk.

Het is namelijk een gevoel wat niet te beschrijven is. Het is een lekker gevoel, maar meer kun je daar niet over zeggen.

Ook voelt de seks voor iedereen weer anders.

Het orgasme wat je hebt als je seks met iemand anders hebt, is eigenlijk vrijwel hetzelfde gevoel als dat je hebt als dat je masturbeert.

Maar het gevoel wat je hebt als je seks hebt, dus de penetratie, is niet te beschrijven en kan alleen ervaren worden wanneer je ook daadwerkelijk seks met iemand hebt.

Nogmaals: het orgasme wat je hebt als je seks met iemand anders, daar is niet veel anders aan… Natuurlijk, het is wel wat intenser, maar het gevoel zelf is hetzelfde.

De penetratie is een gevoel wat niet te omschrijven is. Om daar achter te komen zul je toch echt zelf seks kunnen hebben. En ook dan zul je merken, dat je het niet kan omschrijven ;).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *