Is Seks Gezond Voor Het Lichaam?

Een man en vrouw liggen samen gelukkig in bed.Je hoort wel eens dat het goed voor je lichaam is dat je seks hebt. Maar is dit ook wel zo? En hoe gezond is seks dan voor je lichaam?

Het klopt dat seks goed voor je lichaam en gezondheid is. Ook is het goed voor als je wilt afvallen. Je raakt namelijk 100 tot 200 calorieën per sekspartij kwijt.

Ook is goede seks goed voor een gezonde relatie. Wanneer de seks goed is, zit je namelijk veel beter in je vel, en voel je je veel vrolijker!

Seks Voor Een Gezond Lichaam En Scherpe Geest

Door goede seks zit je dus veel lekkerder in je vel.

Maar ook voor je gezondheid is gemeenschap een goed middel om gezonder te blijven. Na het orgasme komt namelijk de stof immunoglubuline A vrij, deze stof zorgt voor een betere weerstand.

Ook voor verkoudheid, een verstopte neus en hoofd, is het hebben van een orgasme goed. Je lichaam wordt dan een beetje schoongemaakt.

Je relatie wordt er ook beter van. Heb je bijvoorbeeld zelden seks, dan is het aan te raden om dat wel te hebben. Van seks krijg je een veel betere band met elkaar, en je voelt meer voor elkaar.

Na een goede vrijpartij ben je wel 100 tot 200 calorieën kwijt. Het is dus goed om af te vallen, en ook nog eens een leuke manier ook.

Seks is dus goed voor je gezondheid, hoe je in je vel zit, en voor een goede relatie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *