Tip: 3 Lichaamsplekken Waar Je Haar Moet Aanraken

Een man versiert een mooie vrouw.Seksueel escaleren is vaak moeilijk. Je blijft maar in die fase waar je met elkaar blijft praten, maar er gebeurd voor de rest niks.

Je wilt seks, maar het lukt je niet om het praten om te buigen in seks.

Gelukkig zijn er manieren waarop je een vrouw ongemerkt geil van kunt maken.

In dit artikel zal ik 3 plekken van het vrouwelijk lichaam bespreken, die – als je ze aanraakt – er voor zorgen dat ze opgewonden raakt.

#1: Haar Schouders

Wanneer je een vrouw aan het versieren bent, kun je haar voorzicht aanraken aan haar schouders. Dat klinkt misschien gek, maar het is de eerste stap naar seks.

Als je een vrouw niet aanraakt tijdens het praten, zal de kans heel klein zijn dat je op den duur seks zal hebben met diezelfde vrouw.

De stap naar zoenen is dan al veel te groot, laat staan naar seks.

Sta je met een vrouw te praten, raak haar dan dus af en toe even aan haar schouders aan. Simpel en subtiel.

#2: Boven- en Onderrug

Als je haar af en toe subtiel aangeraakt hebt aan haar schouders, is het tijd om haar bovenrug en vervolgens haar onderrug aan te raken. Ook dit moet je voorzichtig en subtiel doen. Het gaat er om dat het op den duur natuurlijk gaat, en dat het dus niet zo’n gespannen aanraking is.

Haar onderrug (dus dicht bij haar kont) is een beetje een seksuele plek om haar aan te raken. Ze zal dus nu meer gaan merken dat je ook seksueel geïnteresseerd bent. Wanneer ze het toelaat (dus er niks over zegt), raak haar dan nog een paar keer op haar onderrug aan als je met haar aan het praten bent.

#3: Haar Bovenbeen

Daarna is het tijd om haar op een andere plek te gaan aanraken, namelijk haar bovenbeen. Voor deze plek is het verstandig om een plek te gaan zoeken waar je naast elkaar kan gaan zitten.

Neem haar bijvoorbeeld even mee naar buiten, en zoek een plekje waar je samen kunt gaan praten en zitten.

Als je even naast elkaar zit, raak haar dan voorzichtig aan op haar bovenbeen. Dit geeft al helemaal aan dat je seksueel geïnteresseerd bent, en dat je niet alleen maar wil praten.

Wanneer ze dit toestaat, ben je zo goed als binnen. Ze is ook seksueel geïnteresseerd in jou, en doordat je haar op haar bovenbeen hebt aangeraakt, is de stap naar zoenen en seks al veel kleiner geworden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *