Zin in seks, wat moet ik doen?

Een jongen en meisje in bedZin in seks hebben is heel normaal. Bijna ieder mens heeft dat wel, en is gewoon natuurlijk. Sterker nog, seks is een oerinstinct en zonder zouden wij er helemaal niet zijn.

Maar je hebt zin in seks, en je weet niet wat je moet doen. De meest voor de hand liggende manier is dan natuurlijk om seks te hebben. Maar als je geen partner hebt, gaat dat natuurlijk erg moeilijk.

Een andere manier is om te masturberen (=seks met jezelf). Voor de mannen is dat aftrekken, en voor de vrouwen is dat vingeren. Als je dan bent klaargekomen zul je zien dat de zin naar seks minder word.

Om te masturberen kun je geil worden op bijvoorbeeld video’s en filmpjes die je op zogenaamde pornosites kunt vinden. Daardoor word je nog meer opgewonden en kun je dus tot een orgasme komen.

Na het orgasme zal je ‘geilheid’ en je zin in seks verminderen.

Als je een partner hebt, en je hebt zin in seks, kun je natuurlijk ook de liefde bedrijven met je partner. Als je partner daar geen zin in heeft, moet je hem of haar niet ‘dwingen’ om seks te hebben. Wacht dan tot het moment dat je partner dat ook heeft, of masturbeer anders.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *