Wat kun je er aan doen als je penis stinkt?

een jongen grijpt naar zijn penisHet is een ‘klacht’ van veel mannen (of vrouwen die het hebben over de penis van hun vriend); een stinkende penis. Dat is vervelend voor allebei de personen.

Ten eerste natuurlijk voor de man, want die heeft tenslotte de penis die stinkt. Maar het is ook vervelend voor de vrouw, want die ruikt de penis natuurlijk ook.

Maar wat kun je er nu aan doen als je een stinkende penis hebt?

Continue reading Wat kun je er aan doen als je penis stinkt?

Hoe moet je schaamhaar scheren?

een vrouw met haar handen voor haar schaamstreekWil je graag je schaamhaar scheren en weet je niet precies hoe je dit moet doen? In dit artikel zal ik stap voor stap uitleggen hoe je dat moet doen, en waar je rekening mee moet houden.

Voordat je begint met het scheren van je schaamhaar is het aan te raden om je schaamhaar alvast een beetje bij te knippen, zodat je niet van die hele lange haren hebt (als je nog nooit gescheerd hebt).

Continue reading Hoe moet je schaamhaar scheren?

Tips: Onzeker op het naaktstrand

een topless vrouw met bikinibroekje aanDe zomer breekt weer aan, en dat betekent dat het weer strand weer word! In Nederland heb je ook de welbekende naaktstranden, en natuurlijk ook in het buitenland.

Wil je hier graag naar toe, maar durf je eigenlijk niet zo? Of ben je erg onzeker als je over het naaktstrand loopt? Dat is nergens voor nodig.

In dit artikel lees je een aantal handige tips om je onzekerheid tegen te gaan.

Continue reading Tips: Onzeker op het naaktstrand

Hoeveel vingeren meisjes gemiddeld per week?

Een vrouw achter laptop in erotische kleren.Hoeveel vingeren (masturberen) meisjes zich eigenlijk gemiddeld per week? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: hier valt niet echt een gemiddelde over te trekken.

Het verschilt natuurlijk per meisje. Het ene meisje vingert zich juist heel veel, en het andere meisje juist heel weinig. In tegenstelling tot jongens kan het met meisjes echt heel veel verschillen.

Zo kan het ene meisje zich wel elke dag vingeren, terwijl het andere meisje maar 1 keer per maand vingert.

Continue reading Hoeveel vingeren meisjes gemiddeld per week?

Kun je seks hebben als je griep hebt?

Een vrouw pakt naar haar hoofd van de hoofdpijn.Heb je griep, maar wil je ook graag seks hebben? Is dat wel verstandig? Het ligt natuurlijk helemaal aan jezelf of je seks kunt hebben als je de griep hebt. De ene griep is erger dan de andere.

Vaak voel je zelf wel of je er puf voor hebt als de griep hebt.

Als je een goede griep te pakken hebt, en je er veel last van hebt, zul je al gauw merken dat je niet veel (tot geen) zin in seks hebt, en dat je er dan ook helemaal geen interesse in hebt.

Continue reading Kun je seks hebben als je griep hebt?

Kun je seks hebben als je een schimmelinfectie hebt?

Vrouw slaapt en man is wakker - ongelukkig.Heb je een schimmelinfectie bij je schaamstreek, en vraag je je af of het dan wel verstandig is om seks te hebben? Als je een schimmelinfectie hebt, en je wilt seks met je partner, dan wordt dat afgeraden.

Heb je seks terwijl je een schimmelinfectie hebt, dan is de kans namelijk groot dat deze wordt overgedragen naar je partner. Zodoende krijgt je partner een schimmelinfectie, en blijft het dus tussen jullie in gaan.

Continue reading Kun je seks hebben als je een schimmelinfectie hebt?

Hoe vaak hebben mensen gemiddeld seks in de maand?

Een jongen en meisje in bedHoe vaak hebben stelletjes nou eigenlijk gemiddeld per maand seks? Natuurlijk is dat bij ieder stelletje anders, maar er valt wel een lijn door te trekken.

Zo hebben stelletjes gemiddeld zo’n 12 keer per maand seks. Dat is misschien niet veel zou je denken, maar dat komt dus neer op zo’n 1 keer seks in de 2-3 dagen.

Het is natuurlijk altijd moeilijk om hier een gemiddelde uit te trekken, want veel mensen zijn niet eerlijk over hun seksleven.

Continue reading Hoe vaak hebben mensen gemiddeld seks in de maand?