Bizar: Top 5 seks records

Kijkwijzer seks logoEr zijn in de wereld nogal wat rare en bizarre records. Zo zijn er ook records die te maken hebben met seks. In dit artikel lees je de top 5 raarste en bizarste seks records.

#5: Meeste minuten masturberen

Een Japanner heeft het record voor de meeste minuten masturberen. Gek genoeg blijft het niet bij minuten, maar bij uren. De Japanner hield het namelijk bijna zo’n 10 uur vol, namelijk¬†9 uur en 58 minuten. Toch knap.

#4: Grootste orgie

Alleen in Japan: de grootste orgie tot nu toe. Maar liefst 250 mannen en 250 vrouwen deden hier aan mee.

#3: Oudste prostituee

Seks records zijn natuurlijk niet compleet zonder dat er een prostituee mee te maken heeft. De oudste prostituee die bekend is, was maar liefst 82 jaar oud en komt uit Taiwan. Op een oude fiets moet je het leren toch ;)?

#2: Langste penis

Veel mannen zijn trots op de lengte en grootte van hun penis. De grootste penis ter wereld is van Jonah Falcon, maar liefst 34 centimeter lang en de omtrek is 16 centimeter. Toch had hij Рgek genoeg Рmoeite om met veel vrouwen seks te hebben. Vrouwen vonden het namelijk nogal pijnlijk.

#1: Oudste vader

Nog een opmerkelijk record: een man van maar liefst 96 jaar oud is nog een keer vader geworden, van zijn 22e kind. Hij is dus nog goed actief op zijn leeftijd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *