Een Trio In Een Relatie, Is Dat Verstandig?

2 vrouwen en 1 man - trioHet is de fantasie van menig mens; een trio. Seks met twee andere personen. Dit kan zowel met twee andere mannen, twee andere vrouwen of met een man en een vrouw zijn.

Maar als je een relatie hebt, kan een trio natuurlijk ook. Veel stelletjes doen dit om eens een keer wat nieuws te proberen, en/of het spannend te houden in de slaapkamer.

In dit artikel ga ik in op de vraag of het wel verstandig te hebben om een trio te doen als je een relatie hebt.

Stel Regels Samen Voor De Trio

Bedenk van te voren of je echt wel een trio wilt. Als je het doet om het seksleven wat spannender te houden, kun je eerst nog andere dingen bedenken zoals nieuwe standjes. Een trio is echt niet noodzakelijk om het seksleven spannender te maken.

Praat eerst goed met je partner. Jullie moeten dit echt samen willen en doen. Door er samen over te praten kom je misschien wel op andere ideeën. Nogmaals: bedenk eerst samen of je het wel echt wilt.

Ben je echt van plan om een trio te hebben, dan is het verstandig om van te voren goed met je partner te bespreken wat de regels zijn. Je kunt natuurlijk verschillende regels bepalen zoals het niet penetreren van de andere vrouw en alleen maar orale seks te hebben.

Denk goed na over eventuele regels op te stellen, want het kan gedoe achteraf voorkomen.

Of het écht verstandig is, valt natuurlijk moeilijk te zeggen. Het is belangrijk om er samen goed over te praten, en regels op te stellen. Natuurlijk moeten jullie het samen willen, en niet slechts één van jullie twee ;).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *