Is het verstandig om seks te hebben na veel drank?

Een man en vrouw zoenen naakt in bed.Tijdens het uitgaan kan het natuurlijk gebeuren dat je veel alcohol drinkt. Is het dan verstandig dat als je thuis bent seks hebt met je partner, of de persoon die je net ontmoet hebt?

In principe kan het geen kwaad dat je na veel alcohol seks hebt.

Het is wel zo dat je ‘remmen’ wat losser gaan, en je wat meer durft en jezelf wat meer durft te geven.

Misschien dat je dingen gaat doen waar je achteraf spijt van gaat krijgen, maar dat hoeft natuurlijk niet het geval te zijn.

Nogmaals: het is dus niet echt slecht voor je als je na veel drank hebt.

Het is normaal dat als je na veel drank op meer zin in seks krijgt. Je wordt wat geiler en de zin in seks wordt groter. Als je dan eenmaal seks hebt, kan het zo zijn dat je dingen doet die je normaal niet zou doen. Dit omdat je wat losser bent van de alcohol.

Dit kan negatieve, en positieve gevolgen krijgen. Positief is dat je misschien iets gaat doen, wat je normaal niet durfde, maar wat achteraf toch heel fijn was. Negatief zou kunnen zijn dat je je achteraf schaamt voor hetgeen wat je gedaan hebt.

Als je denkt dat je veel te dronken bent om seks te hebben, kun je het beter niet doen. Misschien dat je tijdens de seks erg moe word, of dat je moet overgeven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *