Is seks lekkerder voor jongens dan voor meisjes?

Een jongen zoent een meisje op haar schouders.Veel mensen – en vooral meisjes – vragen zich af of de seks voor jongens lekkerder is dan voor meisjes. Dat komt waarschijnlijk omdat zijzelf niet zo’n goede ervaring hebben met seks, en dat het misschien wel pijn doet.

Vooral bij jonge meisjes kan dit het geval zijn.

Is het ook echt zo dat de seks veel lekkerder is voor jongens, dan bij meisjes?

Als een meisje nog niet veel seks hebt gehad is het in de meeste gevallen niet erg fijn voor het meisje. Dat komt doordat de vagina nog ‘te strak’ is. Wanneer een meisje meer seks heeft gehad, zal dat waarschijnlijk niet meer zo zijn.

Ook kan het zo zijn dat een meisje erg gespannen is, en daardoor niet echt kan genieten van de seks. De vagina kan daardoor ook een beetje ‘samenknijpen’. Misschien dat het moeilijk is, maar probeer als meisje zijnde toch te ontspannen. Dit maakt de seks een stuk aangenamer.

Wanneer je meerdere keren seks hebt gehad, en je er wat meer ‘ervaren‘ in word, zul je zien dat de seks lekkerder word. Je lichaam moet er in het begin nog aan wennen en daardoor kan de seks in het begin niet zo lekker zijn.

Vaak is het voor het meisje ook moeilijk om klaar te komen wanneer ze seks met een partner heeft. Dit verschilt heel erg per meisje, maar ook hier is het belangrijk om als meisje zijnde te ontspannen en niet te veel na te denken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *