Waarom je jezelf niet hoeft te schamen tijdens de seks

Vrouw in witte blouse bovenop manVeel vrouwen schamen zichzelf tijdens de seks voor hun partner, terwijl dat eigenlijk nergens voor nodig is.

Vaak schamen vrouwen zich dan vanwege hun uiterlijk, bijvoorbeeld dat hun buik niet plat genoeg is, of voor de grote van hun borsten. Doordat je je als vrouw schaamt, is de seks waarschijnlijk ook een stuk minder. Je durft niet alles te doen, en je bent bang dat wat je doet, het fout gaat.

Het punt is dat je jezelf helemaal niet hoef te schamen tijdens de seks. Waarom zou je je schamen? Jullie zijn allebei naakt, en de reden waarom jullie allebei naakt zijn is omdat jullie elkaar leuk vinden – anders waren jullie niet samen in het bed om seks te hebben.

Je partner vind je absoluut wel leuk en sexy, anders zou hij het bed niet met je delen.

Door jezelf te schamen word je daar ook onzeker van, en krijg je veel minder zin in seks, en is de seks ook minder goed. Probeer daarom juist zeker over jezelf te worden in seks. Je zult zien dat je er veel meer plezier in zult hebben.

Het is dan ook belangrijk dat je juist niet onzeker bent over jezelf tijdens de seks. Dat is voor jezelf niet prettig, en ook voor je partner niet. Probeer dan ook tijdens de seks niet teveel na te denken en gewoon te genieten ;)!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *