Seks Universiteit -

Wat zijn de aantrekkelijke eigenschappen van een man?

Een man met twee knappe vrouwen.Een man kan er wel goed uit zien, maar wanneer een man geen goede (aantrekkelijke) eigenschappen heeft, zal die man niet veel succes hebben bij een vrouw. Een man kan bijvoorbeeld erg verlegen zijn, of geen keuzes durven te maken.

Wanneer een man verlegen is, zal die niet veel succes hebben bij de vrouwen.

Zo kan een man die aantrekkelijke eigenschappen heeft – en er helemaal niet zo super knap uit ziet – meer succes hebben bij de vrouwen, dan een man die er alleen maar goed uit ziet.

Maar wat zijn nou eigenlijk een aantal aantrekkelijke eigenschappen van een man?

Een goede eigenschap is dat je spontaan bent. Je stapt makkelijk naar mensen toe en spreekt eenvoudig mensen aan. Eigenlijk het tegenovergestelde van verlegen.

Vrouwen vallen vaak op mannen die hun mannetje durven te staan. Dus mannen die goed voor zichzelf durven op te komen worden vaak door vrouwen als aantrekkelijk gevonden.

Durf daarom als man zijnde ook goed je eigen mening te zeggen. Alleen maar meepraten met vrouwen en het eens zijn, is niet aantrekkelijk.

Een aantal aantrekkelijke eigenschappen op een rijtje:

• Charme
  • Speels
  • Zelfverzekerd
  • Niet bang
  • Keuzes durven maken
  • Respectvol
  • Niet snel boos zijn
  • Vaak lachen
  • Vrolijk in het leven

Natuurlijk kun je niet meteen al deze eigenschappen hebben, maar je kunt er wel een beetje op letten. In plaats van bijvoorbeeld altijd negatief te zijn, kun je positief in het leven staan.

Als je keuzes durft te maken, die andere mensen niet durven te maken, word je vaak aantrekkelijk gevonden door vrouwen. Je durft echt wat!

Categorie: Informatie