Wat zijn loverboys eigenlijk precies?

meisje naast een fiets en loverboy op de achtergrondWellicht heb je wel eens van de term ‘loverboys‘ gehoord, maar weet je niet precies wat dit inhoud.

Want, wat is een loverboy nou eigenlijk precies?

Een loverboy is simpel gezegd iemand die een meisje dwingt om seks te hebben met iemand, tegen betaling. Voordat het zo ver is, probeert de loverboy het meisje om te kopen met dure cadeau’s en beloften.

Als een meisje een loverboy ontmoet doet deze jongen vaak erg lief en behulpzaam tegen het meisje.

Maar zodra de jongen seks heeft gehad met het meisje, en het meisje als het ware voor zich heeft gewonnen, begint het anders te worden.

De loverboy wordt dan agressiever en dreigt het meisje vaak om nare dingen te doen, wanneer het meisje niet doet wat de jongen zegt.

Het is dus het beste om weg te blijven van loverboys en er niks mee te maken te krijgen. Dit is natuurlijk vaak lastig, want een jongen zegt niet of hij een loverboy is.

Voor meer informatie over wat een loverboy nou eigenlijk is, en hoe je deze kunt herkennen, verwijs ik je naar de website ‘Vraag het aan de politie‘. Hier zie je een uitzending van de EO welke over dit onderwerp gaat.

Ook vind je er andere vragen en antwoorden over het onderwerp loverboys.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *