Welke Soorten Seks Zijn Er Eigenlijk?

Man en vrouw hebben seks in bed.Er zijn verschillende soorten seks; verschillende manieren om seks te hebben. Zo heb je de meest normale manier: vaginale seks (met de penis in de vagina), maar er zijn ook nog andere manieren.

Maar welke verschillende soorten seks zijn er eigenlijk?

De lijst is eigenlijk te lang om op te noemen, dus ik heb het maar even gelaten bij de meest voor de hand liggende.

Zoals je in de inleiding hebt kunnen lezen kun je vaginale seks hebben. Dit houdt simpel gezegd gewoon in dat de penis in de vagina gaat, en je zo seks hebt. Dit is de meest normale manier.

Een andere manier om seks te hebben is orale seks. Voor de vrouwen houdt dit in dat de man de vagina en clitoris likt om zo tot een orgasme te komen. En voor de man houdt dit in dat de vrouw de penis van de man in haar mond neemt. Orale seks is eigenlijk gewoon seks met de mond.

Ook heb je anale seks. Dit houdt in dat de penis in de anus gaat.

Een andere manier om seks te hebben is Russische seks. Dit houdt in dat de penis tussen de borsten van de vrouw gaat. Dit wordt door veel mannen en vrouwen als erg opwindend ervaren.

En natuurlijk is er ook nog seks met jezelf; masturbatie. De man trekt hiermee zijn eigen penis af, en de vrouw bevredigd haarzelf door haarzelf te vingeren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *