3 Onmisbare Tips Om Je Ex Te Vergeten

Vrouw kijkt erg verdrietig nadat ze haar ex tegen kwam.Als de relatie met je vriend of vriendin net is verbroken wil je je ex natuurlijk zo snel mogelijk vergeten. Hoe meer je aan hem of haar denkt hoe meer je die persoon mist.

En wanneer je weet dat het toch niet meer goed komt tussen jullie is het niet fijn om hem of haar zo te missen.

Het is daarom ook verstandig dat je je ex vergeet – of tenminste, niet meer zo veel aan die persoon zal denken.

Dat maakt het voor jezelf alleen maar makkelijker.

In dit artikel lees je 3 onmisbare tips om je ex zo snel mogelijk te vergeten.

#1: Verwijderen Uit Je Telefoon En Dergelijke

Het is misschien het meest voor de hand liggende, maar wel het meest effectieve. Verwijder zijn/haar naam uit je telefoon. Wanneer je telkens met je telefoon bezig bent en je vaak de naam van je ex tegenkomt, herinnert dat aan je ex. Het is dan ook verstandig om de gegevens van je ex meteen van je telefoon te verwijderen. Het is misschien niet leuk, maar het helpt wel!

Ook kun je je ex het beste van alle social media verwijderen zoals Facebook en Twitter. Telkens updates van je ex tegenkomen helpt niet in het proces om hem/haar te vergeten!

#2: Ga Leuke Dingen Doen

In plaats van hele dagen thuis te zitten en je vol te eten met allerlei lekkere dingen is het veel beter om lekker naar buiten te gaan en leuke dingen te doen. Op die manier heb je veel minder ‘de kans’ om aan je ex te denken.

Ga bijvoorbeeld eens de stad in, of ga met je vrienden leuke dingen doen. Vooral actieve dingen zijn goed om te doen. Zo ben je veel met andere mensen bezig en heb je – zoals hierboven ook gezegd – niet zo de ‘kans’ om aan je ex te denken.

Ook herinnert dit er aan dat er nog genoeg leuke dingen zijn in plaats van je ex ;).

#3: Leer Nieuwe Mensen Kennen

Het is belangrijk dat je ook nieuwe mensen leert kennen. Want hoe meer mensen je kent, des te meer dat je zult denken dat je ex echt ‘de ware’ is geweest.

Er zijn genoeg andere leuke mensen dan je ex, en je ex is echt niet de enigste persoon op de wereld. Leer nieuwe mensen kennen. Spreek nieuwe mensen aan en luister naar de verhalen die ze te vertellen hebben.

Er zijn zoveel leuke mensen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *