Hier lees je alles over masturbatie. Voor mannen aftrekken en voor vrouwen vingeren of bevredigen door hulpmiddelen.

Waarom masturberen mensen eigenlijk?

een jongen grijpt naar zijn penisMasturberen is eigenlijk seks met je zelf. Je kunt doormiddel van je hand of een speeltje (vooral bij vrouwen) seks met jezelf hebben jezelf bevredigen. Hiervoor heb je geen partner nodig.

Bij een man heet dit aftrekken, en bij een vrouw wordt dit vaak vingeren genoemd, alhoewel een vrouw ook kan masturberen doormiddel van een dildo.

Maar waarom masturberen we eigenlijk?

Continue reading Waarom masturberen mensen eigenlijk?

Hebben Vrouwen Veel Soloseks? (Seks Met Haarzelf)

Een jongen en meisje in bedHet is algemeen bekend dat mannen vaak masturberen. Soms meerdere keren per dag, of soms meer dan 7 dagen per week. Mannen masturberen wanneer ze ‘de mogelijkheid’ krijgen, bijvoorbeeld wanneer ze alleen thuis zijn of wanneer ze opgewonden raken.

Voor vrouwen ligt dit anders. Vrouwen masturberen over het algemeen niet heel vaak, maar uit onderzoek is gebleken dat dit toch meer is dan verwacht.

Continue reading Hebben Vrouwen Veel Soloseks? (Seks Met Haarzelf)

Hoe Vaak Gemiddeld Per Week Masturberen?

Hoe moet je iemand aftrekken?Masturberen is seks met jezelf; zelfbevrediging. Voor de mannen heet dit ook wel ‘aftrekken’, en voor de vrouwen ‘vingeren’.

Hoe vaak in de week masturberen is normaal?

Deze vraag is makkelijk te beantwoorden: er is geen ‘normaal’, want iedereen bepaalt dat natuurlijk voor zich zelf.

Je kunt twee keer in de week masturberen, maar je kunt ook vijf keer in de week masturberen.

Continue reading Hoe Vaak Gemiddeld Per Week Masturberen?

Hoe Moet Je (Iemand) Aftrekken?

Hoe moet je iemand aftrekken?Wanneer jongens de pubertijd bereiken ontstaat er de zin om seks met hunzelf te hebben. Dit is aftrekken, (= masturberen). Vaak hebben jongens wanneer ze klaar zijn voor seks met hunzelf een natte droom. Dit is een geile droom, waar je in je slaap van klaar komt.

Aftrekken is het bewust seks met jezelf hebben. Je hebt dus geen seks met een ander persoon, maar als het ware met je hand. Zo kun je de natuurlijke seksuele noden ‘aflossen’.

Maar hoe moet je nou eigenlijk (iemand) aftrekken?  Continue reading Hoe Moet Je (Iemand) Aftrekken?

Wat Is Seks Met Jezelf?

Een vrouw masturbeert met haarzelfSeks met je zelf, ook wel masturbatie genoemd is – simpelweg – het hebben van seks, maar dan met je zelf.

Dit wordt door de meiden gedaan met de vingers (of speeltjes) (vingeren), en door jongens met de handen (aftrekken).

Wanneer je met jezelf speelt wordt dit gevolgd door een orgasme; je komt klaar. Dit is hetzelfde als dat je seks hebt met een ander persoon.

Vooral wanneer je geen vriend of vriendin hebt is seks met jezelf een goede oplossing om zo aan je seksuele behoeften te voldoen.

Continue reading Wat Is Seks Met Jezelf?