Hebben Vrouwen Veel Soloseks? (Seks Met Haarzelf)

Een jongen en meisje in bedHet is algemeen bekend dat mannen vaak masturberen. Soms meerdere keren per dag, of soms meer dan 7 dagen per week. Mannen masturberen wanneer ze ‘de mogelijkheid’ krijgen, bijvoorbeeld wanneer ze alleen thuis zijn of wanneer ze opgewonden raken.

Voor vrouwen ligt dit anders. Vrouwen masturberen over het algemeen niet heel vaak, maar uit onderzoek is gebleken dat dit toch meer is dan verwacht.

Vrouwen masturberen vaak wanneer ze zich goed voelen en dat doen ze vaak in bed. Een andere plek waar vrouwen graag masturberen is in de douche.

Uit onderzoek van een bekend magazine blijkt dat van de 2500 ondervraagden ruim 88% wel houdt van masturberen, en dat 64% masturbeert met een vibrator.

Om de vraag te beantwoorden of vrouwen van soloseks houden, kun je dus gerust zeggen dat ze dat wel doen. Masturberen is ook voor vrouwen niks raars (waarom zou het?), en vrouwen masturberen graag.

Ook is het zo dat de meeste vrouwen wel tot een orgasme kunnen komen als ze masturberen, wat niet geld voor seks met een ander persoon.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *