Hoe Moet Je (Iemand) Aftrekken?

Hoe moet je iemand aftrekken?Wanneer jongens de pubertijd bereiken ontstaat er de zin om seks met hunzelf te hebben. Dit is aftrekken, (= masturberen). Vaak hebben jongens wanneer ze klaar zijn voor seks met hunzelf een natte droom. Dit is een geile droom, waar je in je slaap van klaar komt.

Aftrekken is het bewust seks met jezelf hebben. Je hebt dus geen seks met een ander persoon, maar als het ware met je hand. Zo kun je de natuurlijke seksuele noden ‘aflossen’.

Maar hoe moet je nou eigenlijk (iemand) aftrekken? 

Hoe Moet Je (Iemand) Aftrekken

Masturberen is eigenlijk heel erg simpel. Je trekt de stijve penis af. Dit doe je door de penis in de hand te leggen, en je hand naar voren en naar achter te bewegen, zodat je de eikel van de penis als het ware masseert.

Aftrekken doe je als de penis stijf is.

Wanneer de penis nog niet stijf is, kun je het beste met je hand een klein beetje de penis aftrekken, of er over te wrijven. Ook kun je geile plaatjes of filmpjes kijken, of aan iets denken wat jij geil vind.

Wanneer de penis stijf is, is het echt aftrekken.

Aan het begin voel je nog niets speciaals, maar wanneer je een tijdje bezig bent, en heel erg geil vind, zul je merken dat je een appart (lekker) gevoel begint te krijgen.

Dit gevoel is het begin van het klaarkomen. Het verschilt per persoon (en per keer) hoe lang dit gevoel duurt.

Dit gevoel wordt telkens heviger en op den duur zal de persoon klaarkomen. Dan spuit er sperma uit de penis. Dat heet klaarkomen.

Wanneer de persoon is klaargekomen en de sperma uit de penis is, kan de sperma het beste met tissues opgeruimd worden en vervolgens doorspoelen in de wc.

Meer informatie over het voorspel

Iemand aftrekken is deel van het voorspel. In dit artikel kun je meer informatie lezen over het voorspel.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *