Seks Tijdens Ongesteld

Man en vrouw hebben seks tijdens de menstruatieVeel vrouwen krijgen zin in seks in de tijd dat ze in de menstruatie tijd zijn (ongesteld).

Dit is helemaal niks geks en is volkomen natuurlijk. Volgens verschillende biologen komt dit doordat de kans om zwanger te worden nihil is en daardoor eigenlijk alle remmen los kunnen.

Maar is het mogelijk om tijdens de menstruatie seks te hebben?

En wat zijn de voor- en nadelen hiervan?

Voor- en Nadelen

Het is absoluut mogelijk om tijdens de menstruatie seks te hebben. Er zijn geen medische bezwaren hiertegen.

Waar wel over gedacht moet worden is dat er tijdens de seks bloed kan vrijkomen in de vagina. Het is dus verstandig om bijvoorbeeld een handdoek op het bed te leggen wat het bloed kan opvangen.

Het standje waar het minste bloed mee naar buiten komt is dat de vrouw onder de man ligt. Hierdoor kan het bloed moeilijker naar buiten en beperk je het bloedverlies.

Doe het wel veilig

Ook is het aan te raden voor de man om een condoom om te doen. Het kan als vies ervaren worden om bloed tegen de penis te hebben en het is sowieso al veiliger om AIDS te voorkomen.

Denk er ook aan dat je dichtbij de badkamer bent, om je na de seks weer meteen op te frissen.

Nogmaals: het is mogelijk om tijdens de menstruatie seks te hebben en het kan ook zeer opwindend zijn. Vooral voor de vrouw is dat het geval. Doordat de kans op zwanger worden heel klein is en de vrouwelijke hormonen ‘van slag’ zijn, maakt het de zin naar seks groter en worden veel vrouwen geil tijdens de menstruatie.

Denk er echter wel aan dat je het veilig doet en dat je er rekening mee houd dat er bloed uit de vagina kan komen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *