Wat Is Er Gebeurd Met Seks Woordenboek.nl?

Een vrouw achter laptop op een online dating website.Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de website van SeksWoordenboek.nl offline is gehaald – althans, de voorpagina en niet het forum.

De reden hiervan is dat de organisatie achter de website geen toekomst meer ziet in de website.

De oprichtster van de site, Hilde van der Ploeg, is in 2007 overleden. Haar partner Phaistos heeft de website toen der tijd overgenomen, als een soort eerbetoon voor Hilde.

Nu we enkele jaren later zijn is er inmiddels al zoveel veranderd op het internet, dat Phaistor geen toekomst meer in de site ziet. Doordat de bezoekersaantallen zo gingen dalen (mede door een lagere positie in Google dankzij de concurrentie), heeft Phaistor besloten om de website offline te halen, en het forum te houden.

De toekomst van het forum is ook nog erg onzeker. Zeker omdat er veel kosten achter de hosting van de site zit. Bovendien kost het ook tijd om het forum te onderhouden.

Wat er dus met het forum gaat gebeuren is helaas nog onduidelijk. Hopelijk zal het forum blijven bestaan, aangezien veel mensen hier anoniem hun seks vragen kwijt kunnen.

We zullen het rustig afwachten, en we zien wat er gaat gebeuren. In ieder geval weet je nu waarom SeksWoordenboek.nl niet meer bereikbaar is.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *