Alle artikelen die gaan over onderzoeken die gehouden zijn.

Hoeveel Keer Hebben De Meeste Mensen Seks Per Week?

Alles over te snel klaarkomen.Om maar meteen met de deur in huis te vallen: voor iedereen is het natuurlijk verschillend hoeveel keer je seks hebt per week.

De ene persoon werkt veel en is soms moe en heeft daardoor geen of weinig zin om seks te hebben. Ook verschilt het natuurlijk met hoeveel jullie elkaar zien.

Ook is de frequentie van het aantal keer seks per week afhankelijk van leeftijd en de duur van de relatie.

Continue reading Hoeveel Keer Hebben De Meeste Mensen Seks Per Week?

Android Gebruikers Meer Seks Gericht

Een sexy afbeelding op een iPhoneEen grappig onderzoek door Virgin Mobile Live. Het schijnt namelijk dat mensen met een Android telefoon vaker over seks praten, en meer ‘seks applicaties’ op hun telefoon hebben dan iPhone gebruikers.

Ook pakken Android gebruikers vaker de telefoon tijdens de seks wanneer ze een berichtje krijgen.

Grappig detail: Android gebruikers zitten ook vaker op porno sites dan iPhone gebruikers.

Continue reading Android Gebruikers Meer Seks Gericht

Seks Maakt Gelukkiger Dan Religie

Verliefd stel zit aan elkaar.Seks en religie zijn totaal verschillende dingen maar hebben om de één of andere manier toch veel met elkaar te maken. Zo is in vele religies seks een taboe en is het niet toegestaan om seks te hebben voor het huwelijk – om zo een voorbeeld te noemen.

Vandaag is er een interessant onderzoek naar buiten gekomen waaruit blijkt dat seks gelukkiger maakt dan religie. Sterker nog: uit datzelfde onderzoek blijkt dat seks gelukkiger maakt dan drank en feesten.

Continue reading Seks Maakt Gelukkiger Dan Religie