Seks Maakt Gelukkiger Dan Religie

Verliefd stel zit aan elkaar.Seks en religie zijn totaal verschillende dingen maar hebben om de één of andere manier toch veel met elkaar te maken. Zo is in vele religies seks een taboe en is het niet toegestaan om seks te hebben voor het huwelijk – om zo een voorbeeld te noemen.

Vandaag is er een interessant onderzoek naar buiten gekomen waaruit blijkt dat seks gelukkiger maakt dan religie. Sterker nog: uit datzelfde onderzoek blijkt dat seks gelukkiger maakt dan drank en feesten.

Seks Bovenaan De Lijst

Het onderzoek komt van professor psychologie Carsten Grimm. Deze heeft in totaal zo’n 173 mensen ondervraagd welke op moesten schrijven wat hun het gelukkigste maakt.

Op de eerste plaats van het onderzoek staat seks, gevolgd door feesten en drinken. Uit het onderzoek wordt dus geconcludeerd dat seks deze mensen het meest gelukkig maakt.

Op de vierde plaats van de lijst staat religie en daaronder vinden we Facebook. Helemaal onder aan de lijst staat huiswerk. Het lijkt er dus op dat de ondervraagde echte studenten zijn.

Hoe zit het met jou? Vind jij seks belangrijker dan religie? Ik ben heel benieuwd naar jouw mening!

keuleniscool

geloof maakt meer kapot dan men denkt .
Geloof en politiek gaat niet samen .
Seks is inherent aan leven .
Geloof , vooral islam ,is veelal terreur .
Islam in de EU , weg ermee .
Weg met de achterlijke hobben-zakken mode en burka .

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *