In deze categorie alles over orale seks; pijpen, beffen en seks standjes.

Kun je doorpijpen na het klaarkomen?

Een vrouw die een man gaat pijpen.Veel mannen vinden het erg opwindend als ze gepijpt worden. Pijpen is een vorm van orale seks, en houdt in dat de partner de penis van de man in de mond neemt, en deze als het ware masseert met de mond (door bijvoorbeeld op en neer te gaan).

Wanneer een man een orgasme heeft gehad wanneer hij gepijpt word, vind een man het ook vaak erg opwindend wanneer de man zijn sperma in de mond van de partner kan spuiten.

Continue reading Kun je doorpijpen na het klaarkomen?

Orale seks met een koortslip? Verstandig?

een vrouw met een koortslipHeb je een koortslip en denk je er aan om orale seks te geven? Is dat wel verstandig?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat kun je beter niet doen. Als je een koortslip hebt en je iemand wilt pijpen of beffen, is dat niet verstandig. Het risico bestaat namelijk dat je de andere persoon genitale herpes bezorgd (een SOA). En dat is natuurlijk niet fijn.

Continue reading Orale seks met een koortslip? Verstandig?

Is orale seks veilig?

Een vrouw heeft een banaan in haar mond en maakt pijp beweging.Vaak denken mensen dat orale seks compleet veilig is, en dat je er eigenlijk geen ziektes van kan krijgen. Dat is (helaas) niet het geval. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat je wel ziektes kunt krijgen, al is het risico niet zo groot als van penetratie seks.

Laten we wel alvast duidelijk maken dat orale seks wel veilig is als het gaat om zwangerschappen. Zodra de sperma niet in de vagina gaat, is het niet eigenlijk niet mogelijk dat de vrouw zwanger zal worden, mochten daar misverstanden over zijn.

Continue reading Is orale seks veilig?

Waarom Willen Sommige Vrouwen Niet Pijpen? (Orale Seks)

Man en vrouw verliefd in bed.Het kan zo zijn dat je vrouw of vriendin niet wil pijpen. Dit is helemaal niet gek, en er zijn genoeg vrouwen die dit niet doen. Dat kan zijn om principiële redenen, het vies vinden of omdat ze het nog nooit gedaan hebben.

Wanneer je vrouw of vriendin dus niet pijpt hoeft dat niks persoonlijks te zijn, maar kan het oorzaak zijn van de bovengenoemde redenen.

Wil je toch dat je vrouw of vriendin je pijpt, dan kun je daar het beste samen over praten.

Continue reading Waarom Willen Sommige Vrouwen Niet Pijpen? (Orale Seks)

Hoe Moet Je Beffen?

Een vrouw komt klaar terwijl iemand haar beft.Beffen wordt door veel vrouwen opwindend gevonden. De man – of vrouw – bevredigd de vrouw met zijn of haar tong.

Beffen is een vorm van orale seks en is de eerste keer een beetje vreemd om te doen. Veel mannen weten dan ook niet hoe ze nou eigenlijk moeten beffen en wat vrouwen lekker vinden.

Terwijl het eigenlijk niet heel erg moeilijk is en je de vrouwen er een groot plezier mee kunt doen – als ze er van houdt natuurlijk.

In dit artikel lees je alles over hoe je nou eigenlijk moet beffen en leer je alle tips en tucks.

Continue reading Hoe Moet Je Beffen?

Wat Is Orale Seks?

wat is nou eigenlijk orale seks?Orale seks is een vorm van voorspel en is eigenlijk dat de ene persoon de andere persoon orale seks geeft. Dit houdt in seks doormiddel van de mond.

Een man kan bevredigd worden door gepijpt te worden, en een vrouw kan bevredigd worden door gebeft te worden. Dit is orale seks.

Maar wat is nou eigenlijk pijpen? En wat is nou eigenlijk beffen?

In dit artikel lees je alles over orale seks voor zowel mannen als vrouwen.

Continue reading Wat Is Orale Seks?

Hoe Moet Je Pijpen?

Een vrouw die een man gaat pijpen.Pijpen wordt door veel mannen als erg opwindend ervaren.

Pijpen is een vorm van orale seks en houdt in dat de penis in de mond van de partner genomen wordt, om zo de penis te bevredigen en tot een orgasme te komen.

In dit artikel kun je precies lezen hoe je nou eigenlijk moet pijpen, en hoe je de man tot een orgasme kan laten komen. Ook lees je hier een aantal handige tips die het pijpen fijner voor beide personen maakt.

Continue reading Hoe Moet Je Pijpen?