Hoe Moet Je Pijpen?

Een vrouw die een man gaat pijpen.Pijpen wordt door veel mannen als erg opwindend ervaren.

Pijpen is een vorm van orale seks en houdt in dat de penis in de mond van de partner genomen wordt, om zo de penis te bevredigen en tot een orgasme te komen.

In dit artikel kun je precies lezen hoe je nou eigenlijk moet pijpen, en hoe je de man tot een orgasme kan laten komen. Ook lees je hier een aantal handige tips die het pijpen fijner voor beide personen maakt.

Met Condoom Of Zonder Pijpen?

Voor het pijpen is het belangrijk om te overwegen of je gaat pijpen met of zonder condoom rond de penis. Het kan soms voor jezelf niet zo fris zijn om de penis in de mond te nemen zonder dat er een condoom om zit. Ook voor als je al eens vaker gepijpt hebt, dit met een ander persoon, is het wel verstandig om een condoom om te doen. Dit kan eventuele SOA’s voorkomen. Voor de man is pijpen zonder condoom wel gevoeliger. Overweeg beide opties en kom er samen uit wat het beste is.

De Beste Houding Om Te Pijpen

Het beste is om te pijpen terwijl je op je benen zit (dus knielen) voor de man. De man die de orale seks ontvang staat dus, en de ‘gever’ staat op de knieĆ«n, een soort hurk beweging dus. Natuurlijk kan het ook anders, bijvoorbeeld door op bed te liggen, maar de beste houding is de eerstgenoemde. Zo worden de meest gevoelige plekjes van de penis gestimuleerd.

Hoe Moet Je Pijpen?

Neem voorzichtig de penis eerst een stukje in de hand en ‘warm’ de penis als het ware een stukje op. Als de penis nog niet helemaal stijf is, is het mogelijk om hem eerst af te trekken en op te winden zodat de penis stijf word. Natuurlijk kun je de penis ook stijf maken door de penis in de mond te doen en op-en neer bewegingen te maken. Dit is eigenlijk al het pijpen. Wanneer de penis echt stijf is, begint het pas echt opwindend te worden en geef je hem orale seks.

Wanneer de penis stijf is, en de penis in de mond is, beweeg je je mond naar voren en naar achter. Ondervind zelf op welke snelheid dit het beste is en waar jij en je partner van houden. Ook kun je je hand gebruiken, om de penis ondertussen ook nog eens extra af te trekken.

Dit is eigenlijk wat het pijpen inhoud. Zoals je ziet is het niet heel erg moeilijk of ingewikkeld. Het is een kwestie van de penis in de mond doen en op en neer bewegingen te maken.

Het is wel verstandig om te vragen of je partner even aan wilt geven wanneer hij klaar komt. Zo kun je zelf beslissen of dat hij zelf ‘af’ moet trekken, totdat hij sperma spuit, of dat het in het condoom of in je mond komt. Beslis hier zelf over, over wat jij het fijnste vind.

Extra Tips Om Het Pijpen Opwindender Te Maken

Hieronder wat extra tips om het pijpen wat opwindender te maken.

  • Kijk hem af en toe even in de ogen, oogcontact werkt erg opwindend tijdens het pijpen.
  • Raak hem niet alleen aan bij de penis, ook andere lichaamsplekken zijn erg opwindend voor hem om aan te raken, zoals de kont, rug of buik.
  • Plaag hem af en toe door even te stoppen en bijvoorbeeld zijn buik te zoenen.
  • Raakt hij wat meer opgewonden? Beweeg dan wat sneller. Ga mee met het tempo.

Het is belangrijk dat jullie allebei een fijne ervaring hebben. Experimenteer met snelheden en manieren. Vraag wat hij lekker vind, maar doe ook vooral wat jij lekker vind. Het is een mix van twee.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *