Wat Is Orale Seks?

wat is nou eigenlijk orale seks?Orale seks is een vorm van voorspel en is eigenlijk dat de ene persoon de andere persoon orale seks geeft. Dit houdt in seks doormiddel van de mond.

Een man kan bevredigd worden door gepijpt te worden, en een vrouw kan bevredigd worden door gebeft te worden. Dit is orale seks.

Maar wat is nou eigenlijk pijpen? En wat is nou eigenlijk beffen?

In dit artikel lees je alles over orale seks voor zowel mannen als vrouwen.

Pijpen En Beffen

Zoals in de inleiding gezegd is orale seks voor zowel mannen als vrouwen. Maar natuurlijk is orale seks voor elk geslacht anders.

Zo kan de man gepijpt worden, en kan de vrouw gebeft worden.

Als een man gepijpt wordt, dan plaatst de andere persoon de mond rond en om de penis van de man, en bevredigd deze zo de penis.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je moet pijpen en hoe dus het pijpen werkt.

Een vrouw wordt natuurlijk niet gepijpt (want die heeft geen penis), maar wordt gebeft. Beffen is eigenlijk een soort van de vagina zoenen en likken.

Orale seks bij een vrouw is de vagina zoenen en likken, zodat de vrouw tot een orgasme kan komen.

Orale Seks Als Seks Standje

Orale seks is een vorm van voorspel, maar kan ook als seks standje gedaan worden. Dat is standje 69. Hierbij liggen de man en vrouw boven elkaar, en is de mond van elk persoon bij de penis of vagina van de andere persoon. Zo kunnen beide personen tegelijkertijd oraal bevredigd worden. Dit standje wordt door velen gezien als een heel opwindend standje.

Om het samen te vatten: orale seks is dus het met de mond bevredigen van de ander persoon. De man kan gepijpt worden, en de vrouw gebeft. Orale seks kan als voorspel gezien worden (en dus gegeven worden voor opwinding), maar kan ook als een seks standje gedaan worden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *