Kunnen Vrouwen Klaarkomen?

Een vrouw die klaarkomt tijdens de seks.Is het mogelijk dat vrouwen klaarkomen? En hoe komen vrouwen klaar? Hoelang kan een orgasme van een vrouw duren?

In dit artikel kun je alle antwoorden op deze vragen lezen en kun je meer lezen over het orgasme van een vrouw.

Veel mannen (en ook vrouwen die nog nooit een orgasme hebben gehad) vragen zich af of vrouwen wel klaar kunnen komen. En natuurlijk zijn mannen ook benieuwd naar hoe zij vrouwen kunnen laten klaarkomen.

Kan Een Vrouw Klaarkomen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ja, vrouwen kunnen zeker klaarkomen! Sterker nog, er is zelfs een vrouw op de wereld die gemiddeld 70 orgasmes per dag heeft. Al bij het kleinste hobbeltje waar zij overheen gaat krijgt zij een orgasme.

Het is dus zeker mogelijk dat vrouwen klaarkomen, maar bij sommige vrouwen gaat dat wat moeilijker dan bij de andere.

Zo kan de ene vrouw bijvoorbeeld zelden klaarkomen als ze seks heeft met een man, maar ze kan wel klaarkomen als ze seks met haarzelf heeft (doormiddel van zelfbevrediging).

Meer Emotioneel Dan Fysiek

Een vrouw moet (bij seks met iemand anders) soms eerst gewend raken aan die man, en niet te veel nadenken over het orgasme. Vaak kan een vrouw bij een one-night stand niet klaarkomen, omdat zij de man nog niet goed genoeg kent en nog geen emotionele band heeft opgebouwd met de man.

En dat is waar het ‘m nou net zit: met de emotionele band. Veel vrouwen hechten veel waarde aan een emotionele band met een man.

Door de emotionele band is de vrouw op een ‘hoger level’ betrokken tijdens de seks. Het is dan ook vooral dat bij veel vrouwen het orgasme eigenlijk ‘tussen het hoofd’ zit.

Is de vrouw vrolijk? Heeft de vrouw het goed naar haar zin tijdens de seks? Dan is de kans op een orgasme veel groter dan dat die is wanneer de vrouw dat niet is.

Verschillende Soorten Orgasmes

Het orgasme van een vrouw is ook anders dan dat van een man. Een vrouw kan namelijk verschillende soorten orgasmes hebben. Zo kan bijvoorbeeld heel haar lichaam trillen wanneer ze klaarkomt, of kan ze helemaal natrillen na het orgasme. Soms is een vrouwelijk orgasme heel erg kort, maar soms duurt het een hele tijd.

Dit geldt niet voor iedere vrouw.

Nogmaals: een vrouw kan zeker klaarkomen. Het werkt alleen anders dan bij de man. Bij de vrouw is het veel meer ‘emotioneel’ dan fysiek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *