Te Snel Klaarkomen

Lees in dit artikel alles over te snel klaarkomen en hoe je het kunt voorkomen.

Alles over te snel klaarkomen.Veel mannen hebben er last van: te vroeg klaarkomen. Het is helemaal niet erg of beschamend om dit te hebben, want zoals gezegd: heel veel mannen hebben last van dit ‘probleem’.

In dit artikel kun je lezen hoe je er voor kunt zorgen dat het langer duurt voordat je klaarkomt en hoe je dus je orgasme kunt uitstellen. Dit zorgt voor betere seks.

Zelfverzekerd

Allereerst is het belangrijk dat de man zichzelf zelfverzekerd voelt. Een zelfverzekerd innerlijk zorgt vaak ook voor zelfverzekerd in bed, en dat zorgt voor betere seks en vaak tot een beter – uitgesteld – orgasme.

De ademhaling tijdens de seks is van groot belang. Wanneer de man het orgasme wilt uitstellen moet de man letten op de ademhaling. Het is helemaal niet gek om tijdens de seks opgewonden te zijn (het is normaal), maar door de opwinding gaat de man vaak snel adem halen, en vaak ook veel dieper te adem halen.

Ademhaling

Het is belangrijk dat de man de ademhaling onder controle houd, en vooral rustig laat blijven. Niet te snel, maar rustig ademhalen. Dit zorgt wel voor een wat minder opgewonden sfeer, maar het orgasme wordt zodoende uitgesteld. De man moet proberen alles te ontspannen. Zowel het innerlijk als het uiterlijk.

Communiceren met de partner is ook belangrijk. Wanneer de man laat weten wanneer hij bijna klaarkomt, dan kan de partner daar rekening mee houden om even te stoppen en even te rusten. Als er wat start-stop momenten zijn, kan de man het langer uithouden in het bed en het orgasme zodoende uitstellen.

Een condoom gebruiken en van standje wisselen

Een andere mogelijkheid om het orgasme uit te stellen is om – voor zover dat nog niet werd gedaan – een condoom te gebruiken. Een condoom zorgt er voor dat het orgasme meestal wat langer op zich laat wachten doordat er nog een ‘laagje’ tussen zit. Ook kan het helpen om van standje te wisselen. De penis er uit en er weer in, en vervolgens in een andere houding seks hebben.

Er zijn ook verschillende medicijnen die vroegtijdige ejaculatie dienen te verkopen zoals Priligy. Toch is het beter om op een natuurlijke manier het orgasme uit te stellen. Het is een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *