Help! Ik Ben Onzeker Over De Grote Van Mijn Penis

Onzeker over de lengte van de penis?De grote van de penis is een veelbesproken onderwerp. Veel mannen praten maar al te groot over de lengte van hun penis, en veel mannen voelen zich onzeker als het aankomt op de grote van hun penis.

Maar hoe groot is de gemiddelde penis van de Nederlander nou eigenlijk?

En wat moet je doen als je onzeker bent over de grote van je penis? In dit artikel geef ik antwoord op deze vragen.

Wat Is De Gemiddelde Lengte?

Zoals je hier kunt lezen is de gemiddelde lengte van een penis (met erectie) 14,5 centimeter lang. Valt mee he?

Geen lengtes van ruim 20 centimeter lang, maar gewoon 14,5 centimeter, dat is de gemiddelde lengte van de stijve penis voor mannen met de leeftijd van 21 jaar.

En dat is dus helemaal niet zo lang.

In dat artikel lees je dus ook de gemiddelde lengte van de penis per leeftijd, ik raad je zeker even aan om dat te bekijken.

Het Is Helemaal Niet Nodig Om Onzeker Te Zijn!

Ben je nou toch onzeker over de lengte van je penis? Dat is helemaal nergens voor nodig! Het maakt vrouwen helemaal niks uit hoe lang de penis is, als je maar weet wat je er mee kunt doen. Vrouwen hebben eigenlijk maar een penis van 7 centimeter nodig voor een goede bevrediging. Zo ver hoeft de penis dus eigenlijk maar in de vagina.

Wat er eigenlijk alleen maar toe doet is dat de penis stijf is, en dat je dus weet wat je doet in bed. Wees dus niet onzeker, want als je onzeker overkomt vallen vrouwen dat op, en dat wordt niet als opwindend ervaren.

Het is dus helemaal niet nodig om onzeker te zijn over de lengte van de penis, want het komt echt zelden voor dat deze kleiner is dan het gemiddelde. En al helemaal niet dat deze kleiner is dan wat er voor vrouwen nodig is.

Nogmaals: het gaat er om dat je weet wat je doet!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *