Wat is de friendzone?

een man en een vrouw knuffelenWellicht heb je er wel eens van gehoord; de ‘friendzone‘. Maar wat is dat nou eigenlijk? De friendzone is als je alleen maar vrienden met iemand van het andere geslacht bent.

Geen seks dus, alleen maar vrienden.

Vaak is het zo dat jongens in een friendzone terecht komen met het meisje waar ze graag meer mee willen, dus bijvoorbeeld een relatie of seks.

Continue reading Wat is de friendzone?

Wat is goedmaakseks? En is het beter?

Vrouw komt schreeuwend klaarHeb je wel eens van de term ‘goedmaakseks‘ gehoord en weet je niet wat het betekend? Eigenlijk betekend het niets minder dat als je ruzie hebt gehad met je partner, dat je daarna seks hebt om het weer ‘goed te maken’.

Door goedmaakseks te hebben, is het automatisch weer een soort van ‘goed’ tussen jullie, en praten jullie niet meer over het probleem, en is de ruzie bijgelegd.

Continue reading Wat is goedmaakseks? En is het beter?

Wanneer heb je seks met je vriendin?

Jongen en meisje kijken verleidelijk naar elkaar voor de seks.Ben je als jongen en meisje al een tijdje bij elkaar, en vraag je jezelf af wanneer je nou seks met elkaar kunt hebben? Wanneer is de tijd goed?

Na hoeveel weken, maanden of misschien wel jaren kun je voor het eerst seks hebben met je vriendin?

Het belangrijkste is dat jullie er allebei klaar voor zijn, en niet wanneer slechts één van jullie toe aan seks is.

Continue reading Wanneer heb je seks met je vriendin?

Wat zijn de voor- en nadelen van een lange afstandsrelatie?

Vrouw en man kijken elkaar verliefd aan.Je ziet het steeds vaker; een lange afstandsrelatie. Een relatie waarin je elkaar niet zo heel veel ziet, en waar je veel kilometers van elkaar woont.

Dat biedt natuurlijk nadelen, maar ook tal aan voordelen!

In dit artikel lees je een aantal voor- en nadelen van een lange afstandsrelatie. Natuurlijk is iedere relatie uniek, en verschillen de voor- en nadelen nogal in welke situatie je bent, maar toch is een lange afstandsrelatie misschien zo gek nog niet!

Continue reading Wat zijn de voor- en nadelen van een lange afstandsrelatie?

Help! Ik Ben Verliefd Op Een Ander… Wat Moet Ik Doen?

Een man versiert een mooie vrouw.Je hebt een relatie met je vriend of vriendin, maar toch ben je verliefd op iemand anders. Je bent niet de eerste die dit ‘overkomt’. Sterker nog, veel relaties gaan voorbij omdat de ene persoon verliefd wordt op een ander, en daar het bed mee deelt.

Dit zijn natuurlijk geen leuke scenario’s, want je kunt er eigenlijk niks aan doen dat je verliefd word op een ander… maar wat moet je nou eigenlijk doen? Want je wilt natuurlijk niet dat jouw relatie kapot gaat.

Continue reading Help! Ik Ben Verliefd Op Een Ander… Wat Moet Ik Doen?