Ik Ben Vreemdgegaan… Wat Nu?

Vrouw kijkt sexy tijdens het voorspel.Je hebt een vriend of een vriendin, en je bent vreemdgegaan. Veel relaties gaan stuk doordat één van de twee verliefd is geworden op een ander, en is vreemdgegaan.

Misschien heb je er wel veel spijt van nu, maar je kunt het niet meer terugdraaien.

Maar wat moet je doen als je bent vreemdgegaan?

Het beste is om het meteen tegen je partner te vertellen. Dan ben je eerlijk, en loop je er niet een hele tijd mee in je maag. Doordat je het meteen vertelt, ben je ook wel zo eerlijk tegen je huidige partner, want het is natuurlijk niet fijn om hem/haar dat pas na een paar maanden te vertellen.

Je kunt het beste dus meteen je partner vertellen als je bent vreemdgegaan, en dan samen naar een oplossing zoeken. Want wat wil je? Wil je toch nog verder met je huidige partner, of wil je door met de persoon waarmee je bent vreemdgegaan? En dan is het natuurlijk ook nog belangrijk wat je huidige partner wilt.

Door daar samen over te praten kunnen jullie er samen uitkomen. Respecteer de keuze van je partner. Wanneer één van de twee niet meer verder wil, is het onnodig om de relatie toch nog door te laten gaan, en kun je dus het beste zo snel mogelijk uit elkaar en de relatie verbreken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *