Help! Ik Ben Verliefd Op Een Ander… Wat Moet Ik Doen?

Een man versiert een mooie vrouw.Je hebt een relatie met je vriend of vriendin, maar toch ben je verliefd op iemand anders. Je bent niet de eerste die dit ‘overkomt’. Sterker nog, veel relaties gaan voorbij omdat de ene persoon verliefd wordt op een ander, en daar het bed mee deelt.

Dit zijn natuurlijk geen leuke scenario’s, want je kunt er eigenlijk niks aan doen dat je verliefd word op een ander… maar wat moet je nou eigenlijk doen? Want je wilt natuurlijk niet dat jouw relatie kapot gaat.

Ben Je Wel Echt Verliefd Op Een Ander?

Er kan een groot verschil zitten tussen iemand leuk vinden en verliefd op iemand anders zijn. Het kan zo zijn dat je denkt dat je verliefd bent op een ander, maar dat dat helemaal niet zo is.

Je vindt de andere persoon alleen leuk, en voor de rest niks. Wanneer je iemand nog maar heel kort kent, kan het zo zijn dat hij/zij een hele goede indruk op je heeft achtergelaten, en dat je denkt dat je er verliefd op bent.

Totdat je die persoon wat beter leert kennen, en dat je dan door hebt dat die persoon helemaal niet zo leuk is, als dat je zelf dacht.

Vertel De Waarheid

Het is dan ook verstandig om eerst even af te wachten, en niet meteen stappen te ondernemen. Misschien is het zo dat de verliefdheid na een tijdje over gaat.

Als dat niet het geval is, en je ├ęcht verliefd bent op iemand anders, is het het beste om dat meteen tegen je huidige partner te vertellen. Je loopt er dan niet een hele tijd mee in je maag, en je bent eerlijk tegenover je partner.

Het is niet leuk, voor jezelf en voor je partner niet, maar je kunt niks aan je gevoel veranderen. Vertel daarom de waarheid tegen je partner, en het is dan beter om de relatie te verbreken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *