Wat is de friendzone?

een man en een vrouw knuffelenWellicht heb je er wel eens van gehoord; de ‘friendzone‘. Maar wat is dat nou eigenlijk? De friendzone is als je alleen maar vrienden met iemand van het andere geslacht bent.

Geen seks dus, alleen maar vrienden.

Vaak is het zo dat jongens in een friendzone terecht komen met het meisje waar ze graag meer mee willen, dus bijvoorbeeld een relatie of seks.

Ben je dus in de friendzone, dan zul je zeer waarschijnlijk geen seks of een relatie met die andere persoon hebben. Het is namelijk heel lastig om uit de friendzone te komen.

Als je in de friendzone bent, betekent dit dus dat je alleen maar vrienden bent met iemand van het andere geslacht. Niks meer, niks minder. Je hebt geen seks met die andere persoon, en ook geen relatie; gewoon vrienden.

De redenen waarom je in de friendzone bent gekomen verschillen natuurlijk per situatie, maar meestal is het omdat je te voorzichtig bent geweest, en geen seksuele interesse hebt getoond. Het andere geslacht ziet je dan niet als een seksuele partner, en alleen maar als een vriend of vriendin.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *