Algemene informatie over seks. Hoe moet je seks hebben? Wat is een orgasme? In deze categorie vind je allerlei artikelen die met seks te maken.

Hoe krijg je meer seks in je relatie?

Vrouw kijkt sexy tijdens het voorspel.Ben je in een relatie maar heb je niet zoveel seks als dat je zou willen? Veel stellen hebben hier ‘last’ van en zouden graag meer seks hebben.

Maar hoe kun je nou eigenlijk meer seks hebben in een relatie? Misschien dat je partner er wel helemaal niet zoveel zin in heeft, en dat het van je partner helemaal niet hoeft.

In dit artikel lees je een aantal handige tips om meer seks in je relatie te hebben.

Continue reading Hoe krijg je meer seks in je relatie?

Hoe Begin Je Aan Seks?

Alles over de eerste keer seks hebben.Als je nog geen seks hebt gehad (nog nooit niet, of nog nooit met je huidige partner), is het altijd spannend om seks te hebben. Want hoe begin je er eigenlijk aan?

Allereerst moet je van jezelf, en je partner, weten dat jullie er allebei klaar voor zijn. Misschien dat je een keer samen kan overleggen en er samen over praten. Zo weten jullie allebei waar je aan toe bent. Vraag bijvoorbeeld – als je het over seks hebt – of je partner er al klaar voor is, en zin in heeft.

Als je weet dat dat wel zo is, maakt dat het al een stuk makkelijker.

Continue reading Hoe Begin Je Aan Seks?

Hoe Lang Duurt De Seks Gemiddeld?

Een man en vrouw zoenen hevig.Hoe lang duurt de seks gemiddeld? Allereerst moet je weten dat het heel erg per keer en per stel verschilt. Er is niet echt een gemiddelde tijd dat de seks duurt.

De ene keer zul je er wat langer over doen dan de andere keer. Soms heb je wellicht ook een wat langer voorspel dan anders.

Er zit niet echt een gemiddelde tijd aan de seks, en het maakt ook niet uit of je er nou 5 minuten over doet, of misschien wel een uur.

Continue reading Hoe Lang Duurt De Seks Gemiddeld?

Seks Op Je 14e? Is Dat Normaal?

Kijkwijzer seks logoIs 14 jaar een goede leeftijd om seks te hebben? En is het dan al normaal om al seks te hebben?

Ten eerste is het belangrijk dat je goed weet wat je wilt gaan doen. Als je seks met iemand wilt hebben moet je van te voren zeker weten dat je ook echt seks gaat hebben met iemand die je écht leuk vind, en waar je van houd.

Je moet geen seks hebben omdat het móét, of omdat de andere persoon daar zin in heeft. Je moet het echt zelf willen.

Continue reading Seks Op Je 14e? Is Dat Normaal?

Kun Je Seks Hebben Als Je Ziek Bent?

Een vrouw pakt naar haar hoofd van de hoofdpijn.Als je ziek bent kun je daar natuurlijk niks aan doen. Je kunt een koudje hebben, buikpijn of hoofdpijn hebben, of misschien wel hoofdpijn, misselijkheid en diarree.

Is het als je ziek bent verstandig om seks te hebben?

Vaak voel je zelf wel of je er zin in hebt of niet, of dat je lichaam aankan.

Als je geen zin in seks hebt, of als je voelt dat je lichaam het niet aankan, is het niet verstandig om seks te hebben. Continue reading Kun Je Seks Hebben Als Je Ziek Bent?

Waar Moet Je De Eerste Keer Seks Op Letten?

Jongen en meisje voorspel op de kamer en bed.Ben je van plan om voor de eerste keer in je leven seks te hebben? Dat is natuurlijk heel erg spannend! Je weet niet precies hoe het werkt en waar je nou eigenlijk precies op moet letten…

Dat is helemaal niet erg, want tenslotte is het voor iedereen een keer de eerste keer geweest!

In dit artikel kun je lezen waar je met de eerste keer seks allemaal op moet letten.

Continue reading Waar Moet Je De Eerste Keer Seks Op Letten?

Wat Is Cyberseks?

Een vrouw achter laptop in erotische kleren.Simpel gezegd is Cyberseks het hebben van seks via het internet. Dit kan op meerdere manieren, zoals via de webcam, chatten of het uploaden van foto’s.

Cyberseks komt in allerlei soorten en maten voor en wordt met de dag populairder. Er zijn speciale websites waar vrouwen en mannen zich kunnen aanmelden om achter de webcam te zitten en seks shows geven, voor geld, of gratis.

Vaak is Cyberseks wat meer privé en gebeurd het alleen tussen twee personen die elkaar al kennen. Continue reading Wat Is Cyberseks?

Wat Is Een One-Night Stand?

Een jongen zoent een meisje op haar schouders.

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van een ‘one-night stand‘. Maar wat is dat nou eigenlijk? En wat betekent deze Engelse term?

Voor as je een beetje Engels kan is het eigenlijk makkelijk te raden wat het nou eigenlijk is. Het is het hebben van seks voor één nachtje, met een persoon waar je dus maar één keer seks mee hebt. In de volksmond “gewoon voor een nachtje” genoemd.

Continue reading Wat Is Een One-Night Stand?