Alcohol En Seks, Wat Zijn De Gevolgen?

Een vrouw met een biertje.Alcohol is een goed middel om zekerder van jezelf te worden. Doordat je een paar glazen drank met alcohol neemt doe je soms dingen die je normaal nooit zou doen.

Maar welke invloed heeft alcohol nou eigenlijk op de seks?

In dit artikel lees je de gevolgen voor de man, en voor de vrouw.

Eigenlijk heeft alcohol hetzelfde effect op zowel mannen als vrouwen.

Alcohol, Seks en Vrouwen

Wanneer een vrouw een aantal glazen alcohol op heeft, heeft de vrouw meer zin in seks dan normaal. De ‘remmingen‘ gaan er van af, en de vrouw wordt wat losser en gaat misschien wat ‘seksuele praat’ doen. Wanneer de vrouw dan in bed ligt met haar partner, zal de vrouw wat meer durven dan normaal.

Maar wanneer een vrouw meer dan ‘een paar’ glazen alcohol op heeft, zal de zin in de seks verminderen. Wanneer een vrouw toch seks heeft na een paar goede glazen alcohol, zal de vrouw merken dat zij niet veel voelt van de seks.

Als de vrouw toch tot een orgasme komt, zal het orgasme veel minder sterk zijn dan anders.

Alcohol, Seks en Mannen

En zo is het ook bij mannen. Wanneer mannen een paar glazen alcohol op hebben, en gewoon een beetje aangeschoten zijn, zal de man veel zin hebben in seks. De man is dan ook wat losser, en zal dingen zeggen die de man normaal niet zou zeggen.

Maar wanneer de man een paar glazen teveel op heeft, zal de zin in de seks verminderen.

Vaak is het dan bij mannen niet meer goed mogelijk om tot een erectie te komen, en om tot een orgasme te komen duurt ook langer dan normaal.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *