De 5 Beste Plekken Om Seks Te Hebben

Stelletje wordt betrapt tijdens de seks.Seks hoeft niet alleen in de slaapkamer plaats te vinden, maar kan ook op andere plekken. Het hoeft ook niet alleen thuis of binnen te zijn. Sommige mensen hebben ook seks buitenshuis en dus niet in de slaapkamer.

Maar op welke andere plekken kun je ook seks hebben?

En waar hebben de meeste mensen seks, als ze niet in de slaapkamer seks hebben?

Kortom: wat zijn de beste plekken om seks te hebben?

Seks In Douche Of Bad

Op nummer één staat seks in de douche of in het bad. Even samen onder de douche is natuurlijk opwindend en resulteert vaak in seks. Je bent tenslotte toch allebei al naakt, en door de opwinding is het niet gek dat jullie zin hebben in seks.

Seks In De Auto

Een andere plek waar mensen vaak seks hebben is – hoe gek het ook klinkt – in de auto. Dit kan natuurlijk ook alleen voorspel zijn (pijpen, aftrekken of vingerenen). De auto is vaak erg opwindend omdat de kans bestaat dat andere mensen langs lopen.

Seks In Het Zwembad

Ook het zwembad of in het water is een populaire plek om seks te hebben. Ook hier is het weer extra opwindend dat het in de buitenlucht is, en het dus zomaar kan dat er andere mensen langs komen.

Seks In Het Bos

Samen in het bos wandelen en vervolgens seks hebben is voor veel stelletjes niet vreemd. In de lijst waar mensen – naast de slaapkamer – vaak en graag seks hebben, staat het bos ook hoog op de lijst. De kans dat er andere mensen lopen, en dat je in de frisse lucht bent maken het extra spannend.

Wel moet even gezegd worden dat seks op openbare plekken niet legaal is, en je dus een boete kunt krijgen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *