Hoe Begin Je Aan Seks?

Alles over de eerste keer seks hebben.Als je nog geen seks hebt gehad (nog nooit niet, of nog nooit met je huidige partner), is het altijd spannend om seks te hebben. Want hoe begin je er eigenlijk aan?

Allereerst moet je van jezelf, en je partner, weten dat jullie er allebei klaar voor zijn. Misschien dat je een keer samen kan overleggen en er samen over praten. Zo weten jullie allebei waar je aan toe bent. Vraag bijvoorbeeld – als je het over seks hebt – of je partner er al klaar voor is, en zin in heeft.

Als je weet dat dat wel zo is, maakt dat het al een stuk makkelijker.

Het is belangrijk om niks tegen je zin te doen. En ook niet tegen de zin van je partner.

Als jullie er allebei klaar voor zijn, kun je verder met de volgende stap.

Rustig Beginnen Met Het Voorspel

Het is verstandig om niet meteen te beginnen met de seks, maar met voorspel. Begin bijvoorbeeld eerst met knuffelen en zoenen.

Wanneer je dat een tijdje hebt gedaan, kun je door naar de volgende stap. Verstandig is om verder te gaan met aanraking. Raak hem/haar bijvoorbeeld aan op de kont, of pak aan de borsten van de vrouw.

Dit zorgt voor opwinding en laat zien dat je meer wilt dan alleen maar zoenen.

Samen In Bed Liggen

Je kan ook samen al op bed gaan liggen (met de kleren aan), en op elkaar gaan liggen. Dit is vrijen en is ook erg opwindend. Als jullie elkaar een tijdje gezoend en gestreeld hebben, kun je voorzichtig de kleren van je partner los maken. Begin bijvoorbeeld met het t-shirt en vrij nog een tijdje met de kleren aan.

Het is verstandig om niks te snel te doen.

Vervolgens kun je elkaar verder uitkleden en seks hebben.

Nogmaals: ga niet meteen vanuit het niks naar seks. Het is verstandig om de overgang langzaam te doen. Eerst zoenen en het voorspel, en dan pas de seks.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *