Hoe krijg je meer seks in je relatie?

Vrouw kijkt sexy tijdens het voorspel.Ben je in een relatie maar heb je niet zoveel seks als dat je zou willen? Veel stellen hebben hier ‘last’ van en zouden graag meer seks hebben.

Maar hoe kun je nou eigenlijk meer seks hebben in een relatie? Misschien dat je partner er wel helemaal niet zoveel zin in heeft, en dat het van je partner helemaal niet hoeft.

In dit artikel lees je een aantal handige tips om meer seks in je relatie te hebben.

Als eerste is het belangrijk om er met je partner over te praten. Wilt hij/zij niet, dan houdt het op. Je moet elkaars keuze respecteren.

Een andere reden waarom je op het moment niet zoveel seks hebt als je zou willen, is omdat het misschien wel niet zo goed zit in jullie relatie. Als je telkens ruzie hebt, of als er onenigheid is, is het verstandig om dit eerst goed te praten en de ruzie bij te liggen.

Als je relatie goed zit, zul je zien dat je ook meer seks zult hebben.

Natuurlijk helpt het ook om een romantische sfeer te maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de slaapkamer romantisch aan te kleden met bijvoorbeeld kaarsjes en hartjes. Als je dit doet zonder dat je partner dit weet, is dit natuurlijk wel erg romantisch.

Andere tips die helpen om meer seks in je relatie te hebben:

  • Lieve dingen tegen elkaar zeggen
  • Op hetzelfde tijdstip samen naar bed gaan
  • Elkaar opwinden door bijvoorbeeld elkaars lichaam te strelen
  • Verwen elkaar (denk niet alleen aan jezelf)

Als je deze tips opvolgt, zul je vast en zeker meer seks in je relatie krijgen. Succes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *