Is Seks Met Je Ex Gewoon?

Seks hebben met je ex.Uit een recent onderzoek van een bekende Nederlandse website is gebleken dat seks met je ex meer regel dan uitzondering is. Maar liefst 60 procent van alle ondervraagden heeft wel eens seks met hun ex gehad, en dat is dus meer dan de helft.

En dat is toch wel een groot percentage. Meer dan de helft heeft dus nadat de relatie verbroken is, wel eens seks gehad met hun ex.

Maar wat is nou precies de reden om weer seks te hebben met je ex?

Waarom Hebben Mensen Seks Met Hun Ex?

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de voornaamste reden is dat er simpelweg zin in seks was, en het op dat moment makkelijk is om seks met de ex hebben.

Het is natuurlijk ook zo dat je precies van elkaar weet wat je kunt verwachten, en dat gecombineerd met een grote zin in seks (want vaak hebben mensen na de relatie even niet veel seks), is het makkelijk en handig om seks te hebben met je ex.

Dat 60 procent van de ondervraagden wel eens seks heeft gehad met hun ex, maakt het dus meer regel dan uitzondering. Ook zien veel exen elkaar regelmatig nog terug, uit het onderzoek blijkt dat 62% elkaar nog regelmatig ziet.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *