Muziek Tijdens Seks

Vrouw luistert naar muziek tijdens de seks.Tijdens de seks kan het fijn, ontspannen of erotisch zijn om bepaalde muziek op te hebben. Maar welke muziek kun je nou goed luisteren tijdens de seks? Welke muziek zorgt voor de sfeer die je wilt hebben?

Muziek verschilt echt per persoon. De ene persoon vindt bijvoorbeeld hardrock helemaal geweldig, terwijl de andere persoon liever naar rap muziek luistert. Het is daarom echt een kwestie van smaak welke muziek je opzet tijdens de seks. En dan is het natuurlijk ook nog eens zo dat de muziek die er opgezet word, ook door jullie allebei leuk gevonden word.

Vaak hebben stelletjes wel een bepaald nummer wat echt ‘ons’ nummer is. Als je ook zo’n nummer hebt, kan het fijn zijn om dat nummer op te zetten tijdens de seks. Dat zorgt voor een intieme sfeer.

Sommige mensen zetten ook gewoon de radio aan tijdens de seks. Dat kan natuurlijk ook. Het is maar net wat je zelf prefereert – wat je fijn vind.

Muziek luisteren tijdens de seks is heel normaal, en zorgt voor een andere (intiemere) sfeer. Praat er samen over wat jullie fijn vinden, en maak zo een keuze uit de muziek die je hebt. Het is wel verstandig om een playlist te maken, want dan stopt de muziek niet telkens als je bezig bent.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *