Seks Na De Eerste Date?

Man en vrouw zijn op date. Een eerste date is natuurlijk altijd erg spannend. Wat vind hij/zij van mij tijdens de date? Wordt het meer dan alleen maar een date?

Misschien eindigt de date wel in hete seks?

Maar is het wel normaal om na de date meteen al seks te hebben?

Niet veel mensen duiken al meteen het bed in na de eerste date. Maar na hoeveel dates is het dan normaal om seks te hebben?

In dit artikel lees je er alles over!

Klikt Het Tussen Jullie?

Het komt eigenlijk niet veel voor dat mensen al meteen na de eerste keer onder de lakens met elkaar deuken. Met een seks date is het natuurlijk wat anders, maar met een gewone date is dat vaak niet het geval.

In de meeste gevallen is het na de derde date ‘bingo’. Mensen hebben elkaar dan drie keer goed kunnen leren kennen, en hebben veel tijd met elkaar doorgebracht. Het vertrouwen van beide kanten is er dan, en je bent dan ook niet echt meer een ‘vreemde’ van elkaar.

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat het tussen elkaar echt klikt op de eerste date, maar dan moet het wel heel erg goed met elkaar klikken. Je kent elkaar eigenlijk nog maar pas, je weet nog niet genoeg van elkaar. En seks is natuurlijk wel echt een intiem iets.

Vinden Jullie Elkaar Leuk?

De keuze is uiteraard geheel aan jullie. Vinden jullie elkaar leuk, willen jullie, en zijn jullie allebei klaar voor seks? Dan houdt natuurlijk niemand jullie tegen. Let er wel op dat op de eerste date zich anders kan voordoen als dat iemand echt is, en je dus bedrogen uit kan komen.

Het gemiddelde dat mensen seks hebben na een date, is na de derde date. En dat is niet voor niks. Zoals gezegd ken je elkaar dan wat beter en heb je meer tijd met elkaar doorgebracht.

Vraag je zelf de volgende vragen af:

  • Vind je hem/haar leuk?
  • Ken je hem/haar echt goed?
  • Heb je veel tijd met hem/haar doorgebracht?
  • Ben je klaar voor seks?
  • Zit er toekomst tussen jullie?

Ook is het belangrijk dat je niet alleen maar seks hebt, om seks te hebben. Het is dus ook belangrijk om elkaar echt leuk te vinden en er een toekomst in te zien.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *